Nieuws


Ter Apel- Nederlandse coureurs die willen deelnemen aan het Nederlandskampioenschap Ovalracing in Ter Apel dienen in het bezit te zijn van een KNAF licentie Ovalracing 2016. Inmiddels zijn de jaarlijkse licentiedagen voorbij en heeft een groot aantal coureurs inmiddels een licentie aangeschaft. Er zijn echter ook nog een aantal coureurs die nog niet in het bezit zijn van een KNAF jaarlicentie Ovalracing (85 euro). Hieronder staan de stappen om alsnog in het bezit te kunnen komen van een licentie. Deelnemen met een eventuele daglicentie voor coureurs die in het bezit zijn van een rijbewijs (35 euro per evenement) is ook mogelijk, dit kan maximaal drie keer per seizoen.

Stap 2: Aanvraagformulier downloaden/invullen
Het aanvraagformulier bestaat uit 3 delen:
- Het aanvraagformulier voor de licentie
- Het medisch keuringsformulier
Begeleidende brief

Aanvraagformulier
- Vul het formulier volledig in en vergeet niet om het formulier te ondertekenen.

Medisch keuringsformulier
- Vul Deel A volledig in.
- Deel B dient u te laten invullen door een onafhankelijk arts (niet zijnde uw eigen huisarts).
- Onderteken het medisch keuringsformulier op de 2 daarvoor bestemde plaatsen.

De medische keuring dient u te doen bij een arts, niet zijnde uw eigen huisarts. Daarnaast kunt u ook een afspraak maken bij Regelzorg of Meditel. Voor een spoedprocedure dient u een afspraak te maken bij een KNAF arts.

Regelzorg
Licentiehouders met een Club of EU licentie kunnen zich laten keuren bij Regelzorg. Kijk op onderstaande link voor een locatie bij u in de buurt.www.regelzorg.nl/overige-keuringen/knaf-autosport-keuring.html

Meditel
Licentiehouders met een Club, EU of Internationale licentie kunnen vanaf heden bij Meditel terecht voor uw medische keuring. Hier kan ook een ECG gemaakt worden. Via www.meditel.nl/knaf kunt u gemakkelijk een afspraak inplannen op één van de 35 vestigingen, verspreid door het hele land. Meditel is een landelijke keuringsinstantie gespecialiseerd in preventief medische onderzoeken, wettelijke keuringen en verzekeringskeuringen. Tevens kunt u bij Meditel terecht voor reisvaccinaties.

Spoedprocedure
Indien u uw licentie binnen vijf werkdagen nodig heeft, dan kan dat alleen wanneer u zich medisch laat keuren door één van onze artsen van de KNAF Medische Commissie:

Dr. F.F.C. Baller te Naarden, tel. 035-6945979
Dr. A.T.M. Blom te Kootstertille, tel. 0512-331749
Dr. P. Hagen te Nieuwegein, tel. 030-6014854
Dr. R.J. Vos te Den Haag (U stuurt het verzoek per e-mail naar devos@dereef.nl dan belt Dr. Vos u terug.)
Dr. G. van Montfort te Eindhoven (U stuurt het verzoek per e-mail naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  dan neemt Dr. van Montfort contact met u op. In de e-mail graag uw naam, geboortedatum en telefoonnummer vermelden. Tevens geeft u aan of het een spoed keuring betreft en of u een ECG wil laten maken.)

Stap 3: Aanvraag opsturen
Het volgende dient u naar de KNAF (Postbus 274, 2300 AG LEIDEN) op te sturen:
- Een volledig ingevuld en ondertekend licentie aanvraagformulier
- Een volledig ingevuld en ondertekend medisch keuringsformulier
- Een pasfoto
- Een kopie van uw rijbewijs
(- Minderjarigen moeten een orgineel uittreksel uit het bevolkingsregister of een kopie van hun eigen paspoort of identiteitskaart meesturen).

Maak voor uzelf een kopie van de aanvraagformulieren. 

Stap 4: Administratieve afhandeling
Na ontvangst van uw volledig ingevulde en ondertekende licentieaanvraag, versturen wij ter goedkeuring uw keuringsformulier naar een KNAF arts. In de tussentijd ontvangt u van ons een factuur voor de licentiekosten.

Na ontvangst van uw betaling en goedkeuring van de KNAF arts gaan wij over tot verzending van uw licentie(s). Nadat uw volledige aanvraag bij ons is hebben wij vijf werkdagen nodig om uw licentie te versturen.

Spoedprocedure
Indien u uw licentie binnen vijf werkdagen nodig heeft, dan kan dat alleen wanneer u zich medisch laat keuren door één van onze artsen van de KNAF Medische Commissie. Meer informatie over de spoedprocedure vindt u hier.

 

 

Ter Apel- Afgelopen week werden we als NNO helaas getroffen met het slechte nieuws van het overlijden van medewerker Luit Roosien. Na een kort ziekbed is hij in het UMCG te Groningen overleden.

Luit was een medewerker van het eerste uur en iemand die altijd aanwezig was. Zowel tijdens de vele werkzaamheden op het circuit, trainingen en wedstrijddagen.
De laatste jaren had hij de leiding over het rennerskwartier en zorgde hij ervoor dat alle coureurs achter 'zijn' oranje buggy naar de startopstelling werden gedirigeerd.

Dinsdag 26 januari zal om 12:15 uur de uitvaart plaats vinden in het crematorium de Meerdijk in Emmen.

We verliezen in hem een zeer trouwe medewerker.

 

Ook in 2016 houdt de KNAF weer haar traditionele licentiedagen. Op diverse plaatsen in het land kunnen de licentiehouders de volledige licentieaanvraag/verlenging, inclusief medische keuring, doen. Inmiddels zijn de locaties, tijden en data van de licentiedagen 2016 bekend. In 2016 staat de KNAF weer in Leeuwarden, waar ook de Racing Expo georganiseerd zal worden. 

Onderstaand het overzicht van de locaties, data en tijden van alle KNAF licentiedagen 2016.

DATUM LOCATIE

Woensdag 13 januari   

Van der Valk Hotel Hengelo
Bornsestraat 400
7556 BN Hengelo
17.30 - 21.30
Woensdag 20 januari Van der Valk Hotel Vught
Bosscheweg 2
5261 AA Vught
17.30 - 21.30 uur
Woensdag 27 januari Van der Valk Hotel Schiphol
Rijksweg A4 nr.3
2132 MA Hoofddorp
17.30 - 21.30
Zaterdag 30 januari WTC Expo Leeuwarden
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden
10.00-14.30
Zaterdag 6 februari  Hotel Fletcher Utrecht/ Nieuwegein
Buizerdlaan 10
3435 SB Nieuwegein
09.00-15.00


Voor meer informatie over het aanvragen van een licentie, kosten en aanvraagformulieren, zie: www.knaf.nl

 

Ter Apel- Het ovalracing seizoen 2015 is al weer enkele weken ten einde. De organisatie en coureurs maken zich al weer langzaam op voor een nieuw seizoen ovalracing in 2016. Inmiddels is het nieuwe KNAF Ovalracing regelement 2016 definitief en staat op deze website gepubliceerd onder het kopje "Technisch".

De wijzigingen zijn zo beperkt mogelijk. De grootste wijziging is wellicht dat in de Juniorenklasse, jongeren vanaf het jaar dat ze 13 worden vanaf nu ook mogen deelnemen aan het NK Ovalracing. Uiteraard dienen ook zij zowel een theorie- als praktijkexamen af te leggen voor definitief een KNAF licentie ovalracing wordt verstrekt.

Voor meer informatie en/of aanmeldingen voor het seizoen 2016 graag contact opnemen per e-mail via; Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Het programma voor het NK Ovalracing is inmiddels bekend;

- Zondag 27 maart (1e paasdag)
- Donderdag 5 mei (hemelvaartsdag)
- Zondag 5 juni
- Zondag 10 juli
- Zondag 4 september
- Zondag 2 oktober (Finales NK & NNO)
- Zondag 9 oktober (autocrossdag)

De toewijzing van Gouden Helm, EuroMaster, Dutch Open, RoC wedstrijden en een eventueel speedweekend zullen de komende maanden gerealiseerd worden.

 

Ter Apel- Zaterdag 28 november is het zover! Tijdens de jaarlijkse NNO feestavond zullen alle coureurs die het podium mogen bestijgen van zowel het Nederlandskampioenschap Ovalracing 2015 en het NNO Clubkampioenschap gehuldigd worden.

Daarnaast zullen alle coureurs van de Schluter Motorsport Juniorenklasse die in 2015 actief zijn geweest namens de gulle klasse sponsor een prijs ontvangen.

Feest DJ Frank en Arjen Boltjes zullen voor de muzikale invulling zorg dragen en er ongetwijfeld een groot feest van gaan maken.

Daarnaast is er uiteraard weer een geweldige verloting, waarvoor we bezoekers van de feestavond vragen een leuk prijs mee te nemen.

De avond is toegankelijk voor een ieder die het ovalracen een warm hart toedraagt, dus voor zowel coureurs, monteurs, racefans, medewerkers en sponsoren!

De avond zal om 20:30 uur beginnen in de kantine van autosportstadion "De Polderputten" in Ter Apel en tot in de kleine uurtjes doorgaan.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 33
 
 
logo spedeworth