Nieuws


Ter Apel- Afgelopen week werden we als NNO helaas getroffen met het slechte nieuws van het overlijden van medewerker Luit Roosien. Na een kort ziekbed is hij in het UMCG te Groningen overleden.

Luit was een medewerker van het eerste uur en iemand die altijd aanwezig was. Zowel tijdens de vele werkzaamheden op het circuit, trainingen en wedstrijddagen.
De laatste jaren had hij de leiding over het rennerskwartier en zorgde hij ervoor dat alle coureurs achter 'zijn' oranje buggy naar de startopstelling werden gedirigeerd.

Dinsdag 26 januari zal om 12:15 uur de uitvaart plaats vinden in het crematorium de Meerdijk in Emmen.

We verliezen in hem een zeer trouwe medewerker.

 

Ook in 2016 houdt de KNAF weer haar traditionele licentiedagen. Op diverse plaatsen in het land kunnen de licentiehouders de volledige licentieaanvraag/verlenging, inclusief medische keuring, doen. Inmiddels zijn de locaties, tijden en data van de licentiedagen 2016 bekend. In 2016 staat de KNAF weer in Leeuwarden, waar ook de Racing Expo georganiseerd zal worden. 

Onderstaand het overzicht van de locaties, data en tijden van alle KNAF licentiedagen 2016.

DATUM LOCATIE

Woensdag 13 januari   

Van der Valk Hotel Hengelo
Bornsestraat 400
7556 BN Hengelo
17.30 - 21.30
Woensdag 20 januari Van der Valk Hotel Vught
Bosscheweg 2
5261 AA Vught
17.30 - 21.30 uur
Woensdag 27 januari Van der Valk Hotel Schiphol
Rijksweg A4 nr.3
2132 MA Hoofddorp
17.30 - 21.30
Zaterdag 30 januari WTC Expo Leeuwarden
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden
10.00-14.30
Zaterdag 6 februari  Hotel Fletcher Utrecht/ Nieuwegein
Buizerdlaan 10
3435 SB Nieuwegein
09.00-15.00


Voor meer informatie over het aanvragen van een licentie, kosten en aanvraagformulieren, zie: www.knaf.nl

 

Ter Apel- Het ovalracing seizoen 2015 is al weer enkele weken ten einde. De organisatie en coureurs maken zich al weer langzaam op voor een nieuw seizoen ovalracing in 2016. Inmiddels is het nieuwe KNAF Ovalracing regelement 2016 definitief en staat op deze website gepubliceerd onder het kopje "Technisch".

De wijzigingen zijn zo beperkt mogelijk. De grootste wijziging is wellicht dat in de Juniorenklasse, jongeren vanaf het jaar dat ze 13 worden vanaf nu ook mogen deelnemen aan het NK Ovalracing. Uiteraard dienen ook zij zowel een theorie- als praktijkexamen af te leggen voor definitief een KNAF licentie ovalracing wordt verstrekt.

Voor meer informatie en/of aanmeldingen voor het seizoen 2016 graag contact opnemen per e-mail via; Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Het programma voor het NK Ovalracing is inmiddels bekend;

- Zondag 27 maart (1e paasdag)
- Donderdag 5 mei (hemelvaartsdag)
- Zondag 5 juni
- Zondag 10 juli
- Zondag 4 september
- Zondag 2 oktober (Finales NK & NNO)
- Zondag 9 oktober (autocrossdag)

De toewijzing van Gouden Helm, EuroMaster, Dutch Open, RoC wedstrijden en een eventueel speedweekend zullen de komende maanden gerealiseerd worden.

 

Ter Apel- Zaterdag 28 november is het zover! Tijdens de jaarlijkse NNO feestavond zullen alle coureurs die het podium mogen bestijgen van zowel het Nederlandskampioenschap Ovalracing 2015 en het NNO Clubkampioenschap gehuldigd worden.

Daarnaast zullen alle coureurs van de Schluter Motorsport Juniorenklasse die in 2015 actief zijn geweest namens de gulle klasse sponsor een prijs ontvangen.

Feest DJ Frank en Arjen Boltjes zullen voor de muzikale invulling zorg dragen en er ongetwijfeld een groot feest van gaan maken.

Daarnaast is er uiteraard weer een geweldige verloting, waarvoor we bezoekers van de feestavond vragen een leuk prijs mee te nemen.

De avond is toegankelijk voor een ieder die het ovalracen een warm hart toedraagt, dus voor zowel coureurs, monteurs, racefans, medewerkers en sponsoren!

De avond zal om 20:30 uur beginnen in de kantine van autosportstadion "De Polderputten" in Ter Apel en tot in de kleine uurtjes doorgaan.

 

Uitslagen NNO autocrossdag 11 oktober Ter Apel

Ter Apel- Zondag 11 oktober jl. is met de inmiddels traditionele autocrossdag het autosportseizoen 2015 zeer succesvol afgesloten op het Ter Apeler ovaal. In een koud maar volgepakt autosportstadion "De Polderputten" wisten de coureurs die normaliter actief zijn in de autocross de show te stelen op het ovale asfalt. In zeer goed gevulde klasses is er twee heats en een finale in iedere klasse gestreden om de overwinning in het dagklassement.

Hieronder zijn de uitslagen in alle klasses te vinden:

Uitslagen dagklassement autocrossdag 2015

 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 32
 
 
logo spedeworth