Nieuws


Geachte coureurs,

Helaas zit het organiseren van wedstrijddagen er op korte termijn nog niet in! Maar we zijn blij dat we de deelnemers aan de ovalraces in Ter Apel nu toch eindelijk weer enig perspectief kunnen bieden. 

We gaan op zaterdag 8 mei, 5 juni en 10 juli sowieso weer trainingsmiddagen organiseren van 12:00 tot 17:00 uur in het autosportstadion "De Polderputten" in Ter Apel, zoals we ook zaterdag 3 april voor het eerst hebben gedaan. Uiteraard wederom corona-proof en binnen de gestelde regels. Dus helaas nog zonder publiek en met maximaal 2 monteurs/helpers per deelnemer. Op het moment dat er binnen de regels weer mogelijkheden zijn om wedstrijden te organiseren zullen we uiteraard alles op alles zetten om dit seizoen nog races te organiseren.

Maar voor nu staan er een aantal trainingsdagen gepland voor de deelnemers uit de volgende klasses, op zaterdag 8 mei zijn de volgende klasses welkom:

Juniorenklasse - Rookie Rods - Standaardklasse 2000 - BMW CUP – SuperRods - National Hotrods - 2.0 Hotrods - SSCA Saloon Stockcars - Bangerstox (non-contact). Per klasse is het aantal deelnemers gemaximeerd op 15.

Online inschrijven voor de training van 8 mei is verplicht en kan via deze link: Inschrijfformulier training 8 mei  NNO Ter Apel

We hopen elkaar weer snel, in goede gezondheid, te treffen in het autosportstadion "De Polderputten" in Ter Apel!


Met vriendelijke autosportgroet,

Bestuur
Noord Nederlandse Ovalracing Ter Apel

 

In het voorjaar van 2021 is er een voorlopige wedstrijdkalender voor het ovalracingseizoen 2021 gepubliceerd. De seizoensopener van zondag 4 april (1e paasdag) was hierin opgenomen. Deze wedstrijddag is inmiddels geannuleerd. Op welke racedatum van deze gepubliceerde kalende we het ovalracingseizoen 2021 weer kunnen hervatten is nog onzeker en volkomen afhankelijk van eventuele versoepelingen van de huidige corona-maatregelen.

 

DRAAIBOEK CORONA-PROOF TRAININGSMIDDAG 3 APRIL 2021 

Deze training is geheel besloten, conform de huidige corona-regels, publiek is niet toegestaan om aanwezig te zijn in het autosportstadion De Polderputten.
Alleen vooraf geregistreerde coureurs zijn welkom met maximaal 2 monteurs/helpers.

1.Wij hanteren de corona-regels die op dit moment gelden van het RIVM/Rijksoverheid in Nederland:
- Heb je als coureur of monteur/helper klachten (koorts of verkouden) blijf dan thuis!!!
- Nies & hoest in je elleboog.
- Was en desinfecteer regelmatig je handen!
- Volg alle instructies op die zijn aangegeven bij het circuit en die van de NNO medewerkers, houd te allen tijde 1,5 meter afstand tot elkaar! Kom ook niet in groepen bij elkaar bij het circuit of op het rennerskwartier.

2.U kunt zich pas vanaf zaterdag 3 april 11:00 uur melden bij het circuit. Pas vanaf dat moment vindt op de toegangsweg de registratie en uitgifte van deelnemersbewijzen plaats. De slagboom is tot die tijd gesloten. Alle documenten liggen voor u klaar, inclusief polsbandjes die verplicht zijn te dragen voor alle aanwezigen. Monteurs/helpers kunnen alleen samen met u tegelijkertijd het terrein op en worden niet op een eerder of later moment (nog) toegelaten.

3.U rijdt achterlangs stapvoets naar het rennerskwartier. U wordt een plek aangewezen op het rennerskwartier door onze NNO /medewerkers. Er dient voldoende ruimte te zijn tussen de posities op het rennerskwartier (max. 3 eenheden per deelnemer)

 4.Er is verder geen inschrijving op het circuit meer mogelijk. Alleen vooraf ingeschreven en geregistreerde coureurs in bezit van geldige NAB (dag)licentie 2021 en monteurs/helpers zijn welkom. Vanaf 12:00 uur start de training, deze stopt uiterlijk om 17:00 uur. U kunt gewoon in de rij onder het viaduct aansluiten, neem u ingevulde trainingskaart mee. De Technische Commissarissen van de NNO checken hier of u voldoet aan de gestelde veiligheidsmaatregelen. Maximaal 5 auto’s tegelijk op het circuit voor de lange baan, de Saloon Stockcars en de 2.0 litre Hotrods rijden als separate groep op de korte baan. Probeer zoveel mogelijk bij deelnemers van uw eigen klasse aan te sluiten. Onze officials begeleiden dit.

 5.Alle deelnemers en monteurs/helpers dienen uiterlijk het rennerskwartier om 18:00 uur te hebben verlaten. 

Alle gebouwen bij en op het circuit zijn niet toegankelijk voor coureurs en monteurs/helpers, m.u.v. van het toiletgebouw op het rennerskwartier. Ook het jurygebouw/tijdwaarneming is dus niet toegankelijk. Rondetijden zullen na afloop van de training online gepubliceerd te worden.

Er worden géén etenswaren en dranken verkocht op het circuit. Alcohol gebruik op het gehele terrein is tijdens deze trainingsmiddag verboden!

Eisen aan deelnemers uit NAB/NNO Corona-Protocol 

 Deelnemer is verantwoordelijk om eigen ruimte in rennerskwartier te voorzien van desinfecterende handgel en papieren tissues voor persoonlijke hygiëne van de eigen teamleden.

 Het aantal voertuigen per vak is gelimiteerd, 1 auto per box van 60m2 

 Bij gebruik van racetenten moet voldoende ruimte tussen voertuigen toegepast worden om in alle voorkomende gevallen de 1,5m afstand te kunnen waarborgen.

 Bij werkzaamheden aan voertuigen op het rennerskwartier maximaal 2 monteurs tegelijk.

 Bij het instappen in een raceauto krijgt de rijder eventueel assistentie van één vaste monteur voor het vastmaken van de veiligheidsgordels. De rijder dient hierbij te allen tijde een balaclava en helm te dragen met gesloten vizier.

 Rond de baan worden per deelnemer maximaal 2 teamleden toegelaten die ook hier 1,5m afstand ten opzichte van elkaar en andere personen dienen te houden. 

Let op; we wijzen ook graag nog eens op de volgende veiligheidsaspecten uit het reglement NAB/NNO Ovalracing 2021, die ook van toepassing zijn op deze trainingsmiddag:

 De deelnemende raceauto dient volledig te voldoen aan het reglement van zijn eigen ingeschreven klasse.

 Coureurs dienen hun volledige race-uitrusting te dragen tijdens deze training: Goedgekeurde helm, raceoverall + brandvertragende onderkleding en handschoenen, nekband of ander goedgekeurde Head- & Necksupport.

 Milieukleed onder uw raceauto in het rennerskwartier verplicht.

 Iedere coureur dient een goedgekeurde brandblusser met minimaal 6kg. inhoud in het rennerskwartier, zichtbaar, voor de greep, klaar te hebben staan. 

 Neem uw afval na afloop van de trainingsmiddag mee naar huis, zodat we met elkaar het circuit en rennerskwartier netjes achterlaten en we als organisatie niet voor onnodige kosten komen te staan. 

Bestuur N.N.O. Ter Apel

 

Geachte coureurs,

Helaas zit het organiseren van wedstrijddagen er op korte termijn nog niet in! Maar we zijn blij dat we de deelnemers aan de ovalraces in Ter Apel nu toch eindelijk weer enig perspectief kunnen bieden. 

We gaan op zaterdag 3 april, 8 mei, 5 juni en 10 juli sowieso een trainingsmiddag organiseren van 12:00 tot 17:00 uur in het autosportstadion "De Polderputten" in Ter Apel. Uiteraard corona-proof en binnen de gestelde regels. Dus helaas nog zonder publiek en met maximaal 2 monteurs/helpers per deelnemer. Op het moment dat er binnen de regels weer mogelijkheden zijn om wedstrijden te organiseren zullen we uiteraard alles op alles zetten om dit seizoen nog races te organiseren.

Maar voor nu staan er een aantal trainingsdagen gepland voor de deelnemers uit de volgende klasses:

Juniorenklasse - Rookie Rods - Standaardklasse 2000 - BMW CUP – SuperRods - National Hotrods - 2.0 Hotrods - SSCA Saloon Stockcars.

Online inschrijven voor de training van 3 april is verplicht en kan via deze link: Inschrijfformulier training 3 april NNO Ter Apel

We hopen elkaar weer snel, in goede gezondheid, te treffen in het autosportstadion "De Polderputten" in Ter Apel!

Met vriendelijke autosportgroet,

Bestuur
Noord Nederlandse Ovalracing Ter Apel
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  / 06-40386827
 

Na de uitbraak van het corona-crisis in Nederland heeft de overheid besloten om grote evenementen tot 1 september 2020 te verbieden. Hier vallen ook de ovalraces in het autosportstadion de Polderputten in Ter Apel onder. Daarmee zijn in ieder geval de ovalraces van 22 maart, 12 april, 21 mei en 28 juni 2020 afgelast. We wachten de maatregelen van de overheid af of we de overige geplande evenementen van dit jaar nog wel plaats kunnen laten vinden. Als hier meer duidelijkheid over is zullen we alle betrokkenen zo spoedig mogelijk informeren.

(All events till the 1st of September are cancelled.)

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 49
 
 
logo spedeworth