Nieuws


Zaterdag en zondag 2 september vindt de vijfde serie wedstrijden van het Int. Nederlandskampioenschap Ovalracing 2018 plaats in het autosportstadion "De Polderputten" in Ter Apel. Ook dit jaar weer een weekend lang een vol autosportprogramma. Alle reguliere klasses komen aan de start en in iedere klasse verwachten we tijdens dit SPEEDWEEKEND meer deelnemers dan in de voorgaande races van dit seizoen (Junioren, Rookie Rods, BMW 325i e36 CUP, Standaardklasse 2000, SuperRods (divisie Sport & Super) en er zal fel gestreden worden om de kostbare punten voor de NK en NNO Clubkampioenschap titels. 

Maar daarnaast zijn er ook een aantal extra titels te verdienen. De 2litre Hotrods zullen op zaterdag 1 september gaan strijden om de "Houtdrogerij Friesland en RD Recycling" National Championship titel. Alle coureurs zullen twee plaatsingsmanches rijden om zich te plaatsen voor de National Championship finale die op zaterdagavond plaats zal vinden. Op zondagmiddag zullen deze coureurs nog eens de strijd met elkaar aan gaan om de "Emming Motorentechniek" Dutch Open titel. Een grote groep Britse coureurs zal ook dit jaar de oversteek weer maken, wat voor een gigantisch deelnemersveld (tussen 30 en 40 deelnemers) in deze klasse zal zorgen.

De National Hotrods strijden dit weekend om de "Teuben Logistics" EuroMaster titel 2018. De NNO heeft er alles aangedaan om deze titelrace voor de coureurs zo interessant mogelijk te maken en verwachten dan ook een zo groot mogelijk deelnemersveld van deze spectaculaire klasse naar Ter Apel te halen. De vele Nederlandse en Duitse coureurs zullen op zaterdag drie en zondag een plaatsingsmanches rijden. Daarna zal de EuroMaster finale plaats vinden, waarna nog een revanche-finale zal volgen.

Op zondag 2 september zullen eveneens de SSCA Saloon Stockcars aan de start verschijnen voor hun tweede wedstrijd van dit seizoen die mee zal tellen voor het NNO Clubkampioenschap 2018. Deze klasse is sterk groeiende qua deelnemersaantallen, we verwachten dan ook een goed gevuld deelnemersveld aan de start.

Vrijdag 31 augustus;

- Rennerskwartier open vrijdagavond vanaf 18:00 uur.
- Rennerskwartier is uitsluitend voor coureurs en directe aanhang. Overige racefans (overnachters) dienen op extra rennerskwartier (grasland) plaats te nemen.

Zaterdag 01 september;
- Vanaf 07.30 uur entreeheffing rennerskwartier heffen
- 08.30 uur poort circuit open
- 10.30-12.00 uur inschrijven alle deelnemers in pitspub.
- 10.30-12.30 uur technische keuring op de baan
- 12.00 uur vergadering baancommissarissen
- 13.00 uur 2litre Hotrods korte training/testen transponders 
- 13.30 uur verplichte briefing alle coureurs
- 14.00 uur start wedstrijden, alle klasses 3 manches,
- 21.00 uur einde wedstrijden
- Feest(je) in pitspub bij rennerskwartier  IJsvereniging De Polderputten
- 22.00 uur rustig (geen autogeluid/geschreeuw/gezang) op rennerskwartier(en)
- Bewaking aanwezig op rennerskwartier (22.00-07.00)

Zondag 02 september;
- 07.30 uur rondgang voor overnachters entree heffen + polsbandje controle
- 08.00 uur; poort circuit open
- 09.00-09.30 uur inschrijven voor de alleen zondagcoureurs (+ Saloon Stockcars) in pitspub
- 09.30-10.00 uur technische keuring voor alleen zondag inschrijvers (+ Saloon Stockcars)
- 10.30 uur vergadering TC-WL
- 11.00 uur briefing coureurs
- 11.30 uur start wedstrijden, alle klasses 2 manche + finale + huldigingen Dutch Open 2.0 litre Hotrods & EuroMaster of National Hotrods
- 17.30 uur einde wedstrijden
- 18.00/18.30 uur prijsuitreiking weekendklassement in kantine

Algemene raceweekendregels NNO Ter Apel:
- Volg te allen tijde de instructies van onze officials op;
- U dient te allen tijde uw polsbandje te kunnen laten zien;
- Er mag geen open vuur zijn
- Terreinstilte vanaf 22.00 uur op vrijdag- en op zaterdagavond (geen harde muziek, draaiende motoren etc.)
- Gooi uw afval in de daarvoor aanwezige afvalbakken en laat uw plek schoon achter
- Houd rekening met uw eigen- en andermans veiligheid
- Als u met meerdere rijders bij elkaar wilt staan dan kan dat alleen maar als u gelijktijdig aankomt (er worden géén plaatsen vrijgehouden voor anderen)
- De organisatie van NNO Ter Apel is niet aansprakelijk voor diefstal van- of beschadiging aan uw eigendommen of de eigendommen van anderen tijdens uw verblijf
- Bij het niet naleven van de regels zult u van het terrein worden verwijderd

Tarieven Speedweekend NNO Ter Apel 2018;
- Entree per dag; volwassenen; 13,00 euro, kinderen t/m 14 jaar; 3,50 euro, 65+; 8,00 euro
- Entree passé partout; volwassenen; 20,00 euro, kinderen t/m 14 jaar; 5,00 euro, 65+; 12,00 euro
- Inschrijfgeld coureurs; 1 wedstrijddag; 15,00 euro, gehele weekend; 25,00 euro
- Evt. NAB daglicentie; 50,00 euro

 

Groots spektakel, unieke mogelijkheid, autocrossers op het ovale asfalt!!!

Ter Apel- Op zondag 14 oktober 2018 zal de inmiddels traditionele jaarlijkse autocrossdag in het autosportstadion “De Polderputten” in Ter Apel weer op het programma staan. Het ovale asfalt van “De Polderputten” zal dan opnieuw het strijdtoneel zijn voor een groot aantal deelnemers die normaliter uitkomen in de autocross. Dit evenement mag jaarlijks steeds meer coureurs en racefans verwelkomen. Het is dan voor velen ook een dag om naar uit te kijken en een unieke kans voor de coureurs uit de autocross om met je racewagen eens op een andere ondergrond dan normaal gesproken actief te zijn.

Ook dit jaar zal het evenement weer doorspekt zijn met spanning, sensatie en vooral spektakel. Om het publiek een zo gevarieerd mogelijk programma te kunnen bieden hebben we uit alle sectoren van de autocross wel een klasse aan de start staan. Kortom voor elk wat wils. De races zullen om 11:30 uur beginnen.

Als klapstuk van de dag gaan we het evenement ook dit jaar weer spectaculair afsluiten met een zgn. CARAVAN-RACE. Hier kunt u meedoen met een auto die deze dag in één van de klasses heeft deelgenomen Uiteraard mag de trekhaak pas gemonteerd worden na de reguliere races. De caravan dient (vooraf reeds thuis) compleet ontdaan te worden van het volledige interieur.(anders wordt u niet toegelaten tot het terrein) De lege opbouw blijft dan over en deze mag alleen van binnen verstevigd worden met een kruislingse constructie van houten panlatten (22 x 42mm). Het trekkend voertuig is verplicht om het gehele voorraam af te dekken doormiddel van gaas, dit om rond vliegende caravanonderdelen buiten de auto te houden. Tijdens de race is alleen contact toegestaan ten opzichte van de caravan, contact tussen de auto’s is niet toegestaan. Er dient een minimaal aantal deelnemers te zijn om deze caravan-race door te laten gaan. Vooraanmelding is dan ook verplicht. Dit kan bij de N.N.O. via  het online inschrijfformulier op www.ovalracing-terapel.nl of 0599-413106.

Vooraanmelding/Inschrijving
Ook dit jaar dienen de deelnemers van alle klasses gebruik te maken van de voorinschrijving. Dit kan door middel van de volgende link  waar het digitale formulier ingevuld en verstuurd kan worden naar de organiserende NNO. Er dienen per klasse minimaal 12 inschrijvers te zijn. Directe link naar het inschrijfformulier is;

INSCHRIJFFORMULIER AUTOCROSSDAG 2018

De verplichte definitieve inschrijving voor alle klasses is op de wedstrijddag op het circuit. Deze vindt op zondagochtend 14 oktober vanaf 07.30 uur plaats in het autosportstadion “de Polderputten” voor één van de volgende klasses:

Let op, vanaf dit jaar is voor alle klasses van de Autocrossdag het gebruik van een Mylaps MX transponder (oranje versie) verplicht. In ieder geval als je mee wilt dingen naar een plek in de finale per klasse en een positie in de eindklassering. Het met het blote oog en hand registreren van de uitslag is niet meer te doen. Bij steeds meer autocross-evenementen heeft deze transponder inmiddels zijn intrede gedaan. De NNO biedt echter ook de mogelijkheid aan om op de wedstrijddag zelf een transponder te huren, voor 20 euro per dag (+ borg), zodat iedereen de mogelijkheid heeft om tegen relatief lage kosten, toch mee te kunnen strijden voor  een finaleplek, het eindklassement en de fraaie trofeeen. 

Standaardklasse tot 1400 cc    
(ook verstevigde auto’s toegestaan, geen turbo’s)

Standaardklasse tot 1600 cc    
(geen verstevigde auto’s)

Standaardklasse tot 2000 cc 
(maximaal 4 cilinders, geen verstevigde auto’s, voor licht verstevigde auto’s (alleen van binnenuit), zal bij voldoende deelname een aparte groep worden gecreëerd.) 

Toerwagenklasse                                 
(opgevoerd en/of boven 2000 cc of meer dan 4 cilinders, ook 4 x 4 en turbomotoren en een complete, absoluut geen verstevigde carrosserie)

Vrije Standaardklasse             
(verstevigde en/of opgevoerde auto’s waarbij licht contact in bochten is toegestaan)

Sprinters/Verlaagde VW Kevers
(van sprint 1600 tot en met superklasse en verlaagde kevers)

Rodeoklasse
(Standaard carrosserie tot maximaal 6 cilinders, 4 kleppen per cilinder en maximaal 1800 kg, geen busjes en pick-ups. Open carrosserie is niet toegestaan.
Behalve de rolkooi ter bescherming van de 
rijder en versterking van stuurstangen is geen enkele versteviging toegestaan) Duwen mag in de rodeoklasse, ook in de zijkant.
Maar niet in de bestuurderszijde deur. Het inrijden op stilstaande 
auto's is streng verboden (geen bangeracties).

Gastklasse; Bangerstox (maximum aantal = 50 deelnemers)
Ook dit jaar zullen de populaire en spectaculaire Bangerstox weer als gastklasse aan het programma worden toegevoegd. Deze klasse is op steeds meer circuits actief, onder andere op de gravel van Speedway Emmen. Deze reglementen zullen dan ook gehanteerd worden betreffende de constructie van de auto’s en de races. Let op, alleen de deelnemers met een Mylaps MX transponder worden opgenomen in de uitslag en het dagklassement.

Alle auto’s in alle klasses dienen op straatbanden met een minimum profiel van 2 mm te rijden. De auto’s moeten verder wat betreft veiligheid voldoen aan de gestelde eisen zoals afgelopen jaren. Dit betekent o.a. goede roll-bar, brandvertragende overall, nekband, handschoenen, minimaal een 5-puntsgordel en een goedgekeurde helm. Tevens dient iedere rijder een geldige NAB-licentie 2018 te hebben. Op het circuit zijn ook  daglicenties (€ 50,-) verkrijgbaar. En denk aan het geluid: max 95 dBA. Auto’s dienen dus voorzien te zijn van een goed dempende uitlaat.

Vanaf 8:00 uur start de Technische Keuring op het circuit. Om 11:00 uur is de verplichte rijdersbriefing waarna om 11:30 uur de wedstrijden starten.

Inschrijfgeld;
€ 5,- per auto, per klasse. 
Eventuele NAB daglicentie; € 50,-.
Eventuele huur Mylaps MX Transponder; € 20,- (+borg)

Entree;
Volwassenen € 13,- p.p.
Kinderen tot 15 jaar € 3,50 p.p.
65+ € 8,- p.p. 

Voor eventuele vragen/inlichtingen:

NNO Ter Apel
Frits d’Haan      0528-265036 
Robert Dreier    0599-413106     
e-mail;               Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

Vierde serie ovalraces met beslissing in het NNO kampioenschap bij de Bangerstox

 

Ter Apel – Op zondag 1 juli a.s. staat de laatste ovalrace voor de zomerstop in het autosportstadion “De Polderputten” meetellend voor het Internationaal Nederlandskampioenschap Ovalracing 2018 op het programma. De vele coureurs uit binnen- en buitenland hebben tijdens deze vierde wedstrijd, uit een serie van zes, de kans om een achterstand recht te buigen, of natuurlijk verder uit te lopen op de concurrentie in het klassement.  Zo’n 120 coureurs strijden in de diverse klasses. Naast het reguliere programma staan de Bangerstox voor de laatste keer dit seizoen tijdens de ovalraces aan de start. Zij strijden voor de beslissing in hun NNO baankampioenschap. Deze contactklasse zal naast alle reguliere ovalklasses, met hun enorme deelnemersveld, ongetwijfeld weer voor het nodige spektakel gaan zorgen. Voor de 2.0 Hotrods en de National Hotrods is het de laatste kans om te werken aan de afstelling, voordat de strijd om de diverse titels tijdens het Speedweekend in September gaat losbarsten. Dan zal er gestreden worden om de EuroMaster titel bij de National Hotrods, de 2.0 Hotrods strijden om het National Championship en de Dutch Open titel 2018. Tijdens dit evenement op 1 en 2 september wordt ook dit jaar weer een groot aantal deelnemers uit Engeland, de bakermat van het ovalracen, verwacht.

 

Juniorenklasse

In de juniorenklasse heeft Fabian Baer uit Mönchengladbach zijn voorsprong in het kampioenschap op nummer twee Lieke Hoffmans uit Boxmeer de laatste wedstrijd weten te vergroten. De voorsprong is inmiddels opgelopen naar 21 punten. Justin Albrecht, eveneens uit Mönchengladbach volgt op een derde positie voor Dani van Haarlem uit Doetinchem en equipe Teun/Meike Suelmann uit Ter Apel. Daarachter volgen op een kleine achterstand Jorden Vowinkel uit Ommen, Jana Kuper uit Rütenbrock, Wout Hoffmans uit Boxmeer en Sharona Pol uit Roswinkel. De onderlinge verschillen zijn echter klein. Dat belooft nog een mooie tweede helft van het seizoen te worden bij deze “coureurs van de toekomst”.

 

Rookie Rods

In het eerste seizoen van de Rookie Rods zijn al diverse mooie duels op het circuit te zien geweest. Sander van der Heijden uit Nuland wist de wedstrijd van 3 juni op zijn naam te schrijven. Zo heeft hij met twee dagoverwinningen momenteel de leiding in het kampioenschap in handen. Stefan Arends uit Roswinkel is tweede in de rangschikking. Arends die al diverse malen kampioen werd in de voormalige Standaard 1400 klasse is ook dit seizoen weer in de voorste gelederen terug te vinden. Jesse van den Akker uit Nuland die afgelopen winter de stap vanuit de Juniorenklasse naar de Rookie Rods maakte heeft momenteel de derde plek in handen. Tim Tiben uit Rutenbrock heeft laten zien dat ook hij met de beste mee kan, hij werd derde tijdens de races in juni.

 

Danny Bos uit Ter Apel is de nieuwe leider in de Standaardklasse 2000

Na een goede start van Daniel Birke uit Duitsland is het de in Ter Apel woonachtige Danny Bos die de koppositie in de Standaardklasse 2000 heeft overgenomen. Birke die met technische problemen kreeg te maken is afgezakt naar een zesde positie. Vóór hem zit het erg dichtbij elkaar in het klassement. Heeft Bos de leiding met 83 punten, daarachter is het Michel vd Zwaag uit Ter Apel met 77 punten. Vervolgens heeft Jelmer Tromp uit Klazienaveen 74 punten net als equipe Ruben Schans en John Groen. Eén puntje daarachter is het dan weer equipe Ron Bos en Martijn Groen. Het belooft dan ook een ontzettend spannende tweede helft van het seizoen te worden. Wat zou het dan mooi zijn om zo voor de zomerstop wat puntjes te pakken op de concurrentie.

 

2.0 Hotrods

Bij de 2.0 Hotrods gaat het in de tussenstand van het Nederlandskampioenschap Ovalracing heftig aan toe. Met grote deelnemersvelden op de korte oval wordt gestreden om iedere meter. Christiaan Smidt uit Nijmegen gaat nog altijd aan de leiding, ondanks zijn motorische problemen tijdens de laatste wedstrijd. Nieuweling Marius Bert uit Duitsland doet het verrassend goed. In zijn debuutjaar heeft hij de tweede plaats in het kampioenschap in handen. Sascha Baer won de afgelopen wedstrijddag twee races. Waardoor hij zich op een derde plek heeft weten te nestelen. Frank Nöhring en Jeroen Laurijssen uit Chaam maken de top vijf momenteel compleet. Het is voor de coureurs de laatste kans om te werken aan de optimale afstelling van hun auto’s. In september zullen wederom enkele deelnemers vanuit Engeland en Schotland afreizen naar Ter Apel om een weekend lang te gaan strijden om het National Championship en de Dutch Open titel.

BMW Cup
In de BMW 325i e36 cup is het Iwan Heins uit Schoonoord die dit seizoen ongenaakbaar lijkt te zijn. Hij heeft de maximale score van 180 punten na drie wedstrijddagen inmiddels achter zijn naam staan. Roelf Huisman uit Schoonoord volgt op de tweede postie. Debutanten in deze klasse, Norbert Horvath uit Weiteveen en equipe Arjen Norder en Niels Wubkes volgen op positie drie en vier.

SuperRods

In de SuperRods, waarbij de coureurs zeer veel vrijheden hebben bij de preparatie van hun racebolide, heeft André de Boer uit Schoonoord momenteel de leiding in handen in het klassement. Equipe Frank en Gertjan Schoonbeek waren tijdens de derde wedstrijddag weer met hun vertrouwde gifgroene VW Golf met brute dieselpower aanwezig. Zij nemen momenteel de tweede positie in voor het friese trio Niek Damstra (Giekerk), Edward Jan Walsma (Joure) en Jappie Nicolai (Dokkum). Helmut Neumann uit Duitsland stond afgelopen wedstrijd voor de tweede keer dit seizoen aan de start met zijn Ford Ka en is een zeer welkome aanvulling in de SuperRods.

 

Bangerstox

Ruim veertig coureurs zullen er aan de start staan bij de laatste races van de Bangerstox. In deze klasse is bijna alles toegestaan wat bij het reguliere ovalracen uit den boze is. Contact tussen de auto’s is tijdens de race toegestaan. Hier maken de deelnemers dan ook gretig gebruik van om hun positie te verbeteren. In het NNO Ter Apel baankampioenschap gaat Mike Kerkman uit Gendt aan de leiding gevolgd door Richard de Vries uit Drachten en Keimpe Hoekstra uit de Valom. De in Musselkanaal woonachtige Nick Bolmer is momenteel vierde in de tussenstand bij de sensationele Bangerstox.

 

National Hotrods zorgen voor sensatie

De National Hotrods blijven zorgen voor prachtige, spannende races waarbij sommige races de racefans niet lang genoeg kunnen duren. Zeer hoge snelheden op het ovale asfalt en respect voor elkaars materiaal zorgen voor de enerverende races. De 25 ronden tellende finales zijn keer op keer van hoog niveau. De afgelopen keer was het de beurt aan routinier John van den Bosch uit Rosmalen. Hij won de finale voor Erik Emming en Johan Sanders, beiden uit Ter Apel. In de eerste heat wist Mark Teuben uit Ter Apel te zegevieren, hij staat momenteel op de derde positie in het klassement. De leider in het NK bij de National Hotrods is Reimon Bos uit Noord Sleen, hij verdedigd zes punten op de nummer twee, John van den Bosch uit Rosmalen.

 

De ovalraces zullen zondag 1 juli a.s. om 11.45 uur van start gaan op het ovale asfalt van autosportstadion “De Polderputten” in Ter Apel. Alle klasses zullen driemaal aan de start verschijnen. De dag zal zeer spectaculair afgesloten worden met een zogenaamde destruction derby van de Bangerstox, waarbij de coureur in de laatst rijdende auto met de grote trofee naar huis gaat.

 

Training zaterdag 30  juni
- Poort rennerskwartier vanaf 12:45 uur open

- Let op; Rennerskwartier niet toegankelijk voor auto's van aanhang en publiek 
- Aanvang training alle klasses 13:00 uur - 17:00 uur, deelnemers uit de juniorenklasse trainen gezamenlijk in een separate groep, gedurende de hele training.
- Kosten training € 10,- + € 15,- inschrijfgeld (bij inschrijving training voldoen) voor deelname aan de wedstrijden van zondag 1 juli a.s.
- NAB (dag) licentie verplicht, junioren vanaf 11 jaar, overige klasses vanaf 16 jaar.  
- Denk aan de geluidsproductie van uw auto. Max. 90 db(a) 
- LET OP; Plaats uw Mylaps MX transponder ook tijdens de training in uw auto, zo kunt u en de organisatie de werking van uw transponder en uw rondetijden via Mylaps.com checken. Alleen op de training bestaat de mogelijkheid om te checken of de transponder werkt in de auto. Wanneer tijdens de wedstrijd blijkt dat de transponder niet werkt is de coureur verantwoordelijk en wordt hij dus niet geklasseerd.

Wedstrijden zondag 1 juli  (4e serie races meetellend voor het Int. NK & NNO Kampioenschap Ovalracing 2018)
- LET OP: Mylaps MX TRANSPONDERS + Race Receivers VOOR ALLE KLASSES VERPLICHT!!! 
- 7.00 uur; Entreeheffing alle overnachters rennerskwartier  + overtollige auto’s uit rennerskwartier verwijderen 
- 8.00 uur; Ingang circuit, hoofdkassa & rennerskwartier open. 
- 8.15 uur tot 09.30 uur; Inschrijfbureau geopend op het circuit ( “de Pitspub”), 
NAB (dag) licentie verplicht. Inschrijving is € 15,-. 
Transponder meenemen naar inschrijfbureau!!!
- 8.30 uur – 10.30 uur; Technische- en veiligheidskeuring auto’s op de baan. Alle deelnemende auto's dienen voor 10:00 uur op het circuit te zijn aangeboden voor de Technische Keuring! De coureur/inschrijver is verplicht om zelf zijn auto, inclusief NNO logboek 2018, aan te bieden aan de Technische Commissie, daarnaast dient hij zijn eigen pakket van helm en veiligheidskleding (balaclava, nekband Nomex 3, onderkleding, raceoverall, handschoenen en schoenen) ook aan te bieden voor de keuring. 
11.00 uur; Verplichte rijdersbriefing 
± 11.45 uur; Start wedstrijden 
- Deelname door de volgende klasses; “Schlüter Motorsport” Juniorenklasse, Rookie Rods, Standaardklasse 2000, SuperRods met divisie Sport en Super, National Hotrods, BMW 325I E36 CUP, Spedeworth 2.0 litre Hotrods en als gastklasse de Bangerstox.
- Alle coureurs dienen in het bezit te zijn van een zgn. "Raceceiver" voor communicatie tijdens de races tussen wedstrijdleiding en coureurs.
- Alle klasses rijden twee manches en finale. De Bangerstox sluiten de dag af met een zgn. DD.
- Een half uur na afloop van de races vindt de prijsuitreiking van het dagklassement plaats in de kantine.

 
Hieronder is de deelnemerslijst van de gastklasse Bangerstox bij de Ovalraces van zondag 1 juli 2018 in het autosportstadion "De Polderputten" in Ter Apel terug te vinden. De inschrijving is inmiddels gesloten, het maximale aantal deelnemers is bereikt. Dit is de laatste wedstrijd die meetelt voor het NNO Clubkampioenschap Bangerstox 2018.  
 
Let op: eventuele deelname aan de afsluitende DD is alleen toegestaan met auto's van minimale grote zoals VW Golf 3, Opel Astra etc. (dus geen Nissan Micra, Opel Corsa, Opel Tigra, Ford Fiesta of andere kleinere modellen)
 
DEELNEMERSLIJST BANGERSTOX OVALRACING TER APEL, ZONDAG 1 JULI A.S.
Startnummer Coureur Woonplaats
1 Torsten Katuin Emmer Compascuum
2 Olaf Katuin Emmer Compascuum
13 Freddy Snip Marum
21 Marc Mulder Musselkanaal
22 Marco op de Dijk Nieuwolda
26 Johan Roosien Gasselternijveen
27 Michel Minnes Nieuw Buinen
32 Herman Temmen Zwartemeer
33 Rieks Spelde Musselkanaal
34 Meindert de Wal Musselkanaal
38 Bas Van Der Straat Ter Apel
48 Foppe Minnema Oude Leye
69 Mathijs van Veen Ter Apelkanaal
73 Bjorn Dijkema Appingedam
74 Rowan Soppe Sustrummoor
76 Raymon Keybets Musselkanaal
76 Harm Moorman Musselkanaal
88 Collin Poel Musselkanaal
89 Patrick Tempel Bellingwolde
104 Kees Dijk Bornwird
105 Harm Ludolphie Sappemeer
115 Keimpe Hoekstra De Valom
159 Eelco v/d Veen Dokkum
166 Alfred Nijenhuis Ter apel
174 Pim Scholten Gendt
175 Mike Kerkman Gendt
221 Kevin van Riezen Ter Apel
229 Bjorn Schuiling Ter Apel
239 Robert Kremer Schildwolde
242 Jordy Boer Midwolda
307 Kevin Moorman Musselkanaal
314 Ida Huizenga Burgum
322 Randy Nuninga Oostwold
325 Mark Burema Musselkanaal
327 Arnold Ottens Emmer Compascuum
329 Marc Schuiling Ter Apelkanaal
333 Bart Nijenhuis Nieuw-Buinen
357 Bernard Eckelhoff Ter Apel
385 Erik Weering Oude Pekela
416 Kevin Keur Ter Apel
451 Pieter Venema Burgum
505 Michelle Raatjes Winschoten
536 Mike Koning Noordbroek
600 Jerome Wiing Rheinberg (BRD)
601 Jürgen Teigelkamp Rheinberg (BRD)
606 Raphael Neuschäffer Rheurdt (BRD)
682 Natasja Roo De Wijk
699 Eric Ottens Emmer Compascuum
710 Michel Hingstman 2e Exloermond
749 Nick Bolmer Musselkanaal
758 Richard de vries Drachten
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 42
 
 
logo spedeworth