Nieuws


Extra Training zaterdag 8 april
- Poort rennerskwartier vanaf 12:45 uur open

- Let op; Rennerskwartier niet toegankelijk voor auto's van aanhang en publiek 
- Training juniorenklasse is  tussen 13:00 uur en 14:00 uur. Dus deelnemers juniorenklasse dienen vroegtijdig aanwezig te zijn voor deze training. Deze tijd wordt speciaal voor deze klasse gereserveerd. Junioren dienen in het bezit te zijn van een geldige NAB licentie. In overleg met de officials is daarnaast training tussen 14:00 uur en 17:00 uur ook mogelijk, maar uitsluitend met alleen Juniorenklasse deelnemers op het circuit.
- Aanvang training overige klasses 14:00 uur - 17:00 uur 
- Kosten training € 10,- 
- NAB (dag) licentie 2017 verplicht, een daglicentie kost € 40,-
-
 Denk aan de geluidsproductie van uw auto. Max. 95 db(a) 
- LET OP; Plaats uw Mylaps MX transponder ook tijdens de training in uw auto, zo kunt u en de organisatie de werking van uw transponder en uw rondetijden via Mylaps.com checken. Alleen op de training bestaat de mogelijkheid om te checken of de transponder werkt in de auto. Wanneer tijdens de wedstrijd blijkt dat de transponder niet werkt is de coureur verantwoordelijk en wordt hij dus niet geklasseerd.

 

NNO & NOV BMW 325i e36 CUP

Ter Apel- Hierbij verzoeken wij alle NOV en NNO coureurs uit de BMW 325i e36 CUP hun ECU’s/computers bij de technische commissie van NNO Ter Apel aan te leveren.

Conform de eisen in het reglement zullen wij dan weer zorg dragen voor een uniforme herschrijving en verzegeling. Dit om ook in 2017 weer een zo competitief mogelijk strijd te kunnen voeren.

Computers kunnen per pakketpost worden aangeleverd op het volgende adres;

NNO Ter Apel
Dr. Bekenkampstraat 5
9561 RC Ter Apel 

Draag er zorg voor dat de computer is voorzien van een etiket met uw naam, adresgegevens en startnummer. Alle computers dienen uiterlijk 17 december a.s. binnen te zijn. Wij zijn dan in staat om voor de Racing Expo in Leeuwarden (28 en 29 januari) de computers weer retour gezonden te hebben.

Computers kunnen eventueel ook persoonlijk afgeleverd worden, uiterlijk 17 december, op de zaterdagochtenden tussen 8:00 en 12:00 uur op het circuit “De Polderputten” in Ter Apel.

Met vriendelijke autosportgroet,
 

Bestuur NOV Lelystad & Bestuur NNO Ter Apel.

 

Betreft: Aansluiting NNO bij Nederlandse Autosportbond (NAB) 

Ter Apel- Hierbij deelt het bestuur van de NNO jullie mede dat de NNO per 01 januari 2017 overstappen naar de N.A.B. ( Nederlandse Autosport Bond).

Na een zorgvuldig doorlopen proces hebben we als NNO uiteindelijk besloten, om de toekomst van het ovalracen in Ter Apel veilig te stellen, deze stap te moeten maken.

Het grote voordeel voor coureurs is dat zij op meerdere circuits actief kunnen zijn op één NAB licentie. Met deze NAB licentie kun je namelijk naast de wedstrijden van de NNO (ovalraces + autocrossdag) ook op alle andere bij de NAB aangesloten clubs en circuits (Lelystad, Emmen, St. Maarten, Kollum, Blauwhuis, Texel) terecht. 

Wel moet je om op tijd in het bezit van een NAB-rijders-/NAB-official licentie te komen, het NAB licentie
formulier Ovalracing 2017 volledig (en duidelijk) in te vullen en tezamen met een recente pasfoto in te leveren/op te sturen naar de penningmeester van de NNO Ter Apel, dhr. J.H. Wolbers, Zevenster 5, 9561 DG Ter Apel. Coureurs hoeven in principe geen medische keuring meer ondergaan, mits op alle categorieën op het licentieformulier met “nee” geantwoord kan worden.

Ook dienen de rijders het verschuldigde bedrag van € 100,00 direct over te maken op bankrekening NL 10 ABNA  048 24 68 971 t.n.v. NNO Ter-Apel onder vermelding van: “licentiegeld 2017 + je eigen naam”.

Coureurs kunnen ook het ingevulde formulier (+foto) met het verschuldigde geld langsbrengen iedere zaterdagmorgen tussen 07.30-12.00 uur op circuit de Polderputten. Wanneer iedereen dit doet vóór 15 januari 2017, zorgen wij er voor dat je licentie op de eerste training/wedstrijddag (16 april) gereed ligt op het inschrijfbureau. Coureurs kunnen ook nog steeds een daglicentie aanschaffen voor een training/wedstrijd. Het aantal daglicenties per seizoen is onbeperkt.De kosten voor een NAB daglicentie zijn € 40,00 per wedstrijd. 

Ook de officials dienen ook het formulier volledig en duidelijk leesbaar in te vullen en tezamen met een recente pasfoto in te leveren/op te sturen naar de penningmeester van de NNO Ter Apel, dhr. J.H. Wolbers, Zevenster 5, 9561 DG Ter Apel. Hierbij geldt hetzelfde als voor de rijders, echter de official licentie is voor de vrijwilligers/medewerkers kosteloos.

Licentieformulieren kunnen per e-mail aangevraagd worden via; Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  

Als laatste nog even een punt voor de rijders: we hanteren in het reglement voor 2017 dezelfde rolkooi-maten  als voorheen. Wel heeft de NAB aangegeven dat er in het seizoen 2017 ook de rolkooien die voldoen aan het huidige “NOV Lelystad reglement” gewoon worden toegelaten. Auto's met deze maatvoering van rolkooien zijn dan ook welkom bij de ovalraces in Ter Apel in 2017.

Kortom er wordt door ons sterk aanbevolen om een rolkooi in uw auto aan te brengen volgens de eisen zoals de NNO deze de laatste jaren hanteert, maar in 2017 zijn de “oude maten” ook nog toegestaan. Voor de daarop volgende seizoenen zal het NAB bestuur op termijn een besluit nemen.

De (beperkt) aangepaste reglementen NNO Ter Apel Ovalracing 2017 staan elders op deze website van de NNO (geel gearceerd=wijziging). 

We hopen  hiermee  coureurs, officials en racefans voldoende te hebben geïnformeerd, maar mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn, schroom dan niet en bel/mail ons, dan zullen we proberen je op korte termijn een antwoord/oplossing te geven.
 

Met vriendelijke autosportgroet, 

BESTUUR NNO TER APEL

 

De wedstrijdkalender 2017 van de Noord Nederlandse Ovalracing is inmiddels bekend;

Er zullen weer zes evenementen worden gehouden die meetellen voor het Int. Nederlandskampioenschap en NNO Clubkampioenschap Ovalracing 2016.
Als uitsmijter van het autosportseizoen 2017 in Ter Apel staat ook de inmiddels traditionele afsluiting weer op het programma, de autocrossdag.

Speciale titelwedstrijden zoals de EuroMaster, Gouden Helm, Dutch Open en extra gastklasses zullen op een later moment bekend gemaakt worden.

Zondag 16 april (1e paasdag)
Donderdag 25 mei (hemelvaartsdag)
Zondag 11 juni
Zondag 9 juli
Zaterdag 2 & Zondag 3 september (speedweekend)
Zondag 1 oktober (Finales NK & NNO)

Zondag 8 oktober (autocrossdag)

 

 

Zaterdag 29 oktober zal de jaarlijkse feestavond van de NNO in zaal De Polderputten bij het circuit in Ter Apel plaats vinden. Tijdens deze avond zullen alle Nederlandse- en NNO Clubkampioenen nogmaals uitvoerig gehuldigd gaan worden. Daarnaast zal de traditionele verloting worden gehouden en zal het feest onder leiding van de DJ's in de kleine uurtjes doorgaan.

Of je nu coureur, monteur, racefan, medewerker NNO of sponsor bent. Iedereen is welkom om het ovalracing seizoen 2016 feestelijk af te sluiten.

Aanvang van de avond is om 20.30 uur

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 34
 
 
logo spedeworth