Nieuws


Beste racefans,

Hierbij is de link te vinden waar racefans hun online tickets kunnen bestellen voor de ovalraces (max. 6 per persoon) van zondag 11 juli a.s. Toegang is deze dag alleen mogelijk met een ticket gekocht in deze voorverkoop. 

De kosten voor een entreebewijs zijn zoals voor de corona-crisis. 13,- euro voor volwassenen, 3,50 euro voor kinderen t/m 14 jaar en 65+ is 8,00 euro, per ticket verhoogd met € 1,- administratiekosten.

De naam van iedere bezoeker dient bij aankoop van de tickets geregistreerd te worden. Let op, bij de poort van het autosportstadion kan het ID bewijs gecontroleerd worden op zowel leeftijd en/of de naam die op het ticket aangegeven staat.

We vragen alle bezoekers een plekje langs het circuit te zoeken op een meegebracht (klap)stoeltje, om zodoende de 1,5 meter afstand zo goed mogelijk te kunnen realiseren.

Klik hieronder op de link om toegang tot de ticketshop te krijgen van onze partner Eventree.

Ticketshop INT. NK Ovalracing Ter Apel - Zondag 11 juli a.s.

 
Update: 1e ronde Int. NK Ovalracing, zondag 11 juli, MET PUBLIEK!!!

Zoals al eerder aangekondigd gaan we op zondag 11 juli weer van start met de ovalraces in Ter Apel. We hebben een prachtig programma, met alle reguliere ovalracing klasses aan de start, aangevuld met de Saloon Stockcars en de Bangerstox.

Uiteraard willen we zoveel mogelijk racefans laten genieten van deze sport. Maar in tijden van corona uiteraard wel veilig en binnen de gestelde regels.


We mogen dus een beperkt aantal toeschouwers toelaten, ongeveer 1/3 van de normale capaciteit. Dus vol=vol! Hierdoor gaan we alleen tickets in de voorverkoop aanbieden. Toegangskaarten staan op naam. Deze kaarten kunnen zowel online als fysiek gekocht worden, maar dus niet op de wedstrijddag zelf aan de poort van het stadion. We hanteren de 1,5 meter afstand, daardoor is een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs niet noodzakelijk. We verzoeken wel alle bezoekers een (klap)stoeltje mee te nemen, zodat de racefans een vast plekje langs het circuit kunnen innemen en afstand houden beter gaat.

De gebruikelijke toegangsprijzen zullen gelden (13 euro voor volwassenen, 3,50 euro kinderen t/m 14 jaar en 65+ 8 euro), verhoogd met 1 euro administratiekosten voor de online afhandeling.

Begin volgende week zullen we de digitale ticketshop openen en ook bekend maken hoe de fysieke verkoop van toegangskaarten plaats zal vinden. Alle ingeschreven coureurs krijgen middels een eenmalig toegestuurde link in de mail, de mogelijkheid om via de digitale ticketshop maximaal 6 toegangskaarten aan te schaffen voor zichzelf en de teamleden. Tickets worden gescand bij de entree van het autosportstadion "De Polderputten".

Op het moment dat we de laatste informatie hebben betreffende de start van de online verkoop zullen we dat uiteraard hier meteen melden. Er zal overigens op zaterdag 10 juli geen trainingsmogelijkheid meer zijn.
 

Beste coureurs,

De verplichte online inschrijving voor de 1e wedstrijd ovalracing, van zondag 11 juli a.s., meetellend voor het Internationaal Nederlandskampioenschap Ovalracing 2021 gaat van start. 

Op zondag 11 juli a.s. staat de eerste wedstrijd op het programma voor: Juniorenklasse - Rookie Rods - Standaardklasse 2000 - BMW CUP – SuperRods - National Hotrods - 2.0 Hotrods - SSCA Saloon Stockcars en Bangerstox.

We hanteren een maximaal aantal coureurs per klasse. Auto's dienen te voldoen aan het NAB/NNO reglement ovalracing 2021. Inschrijving betekend dus nog niet automatisch dat je op de deelnemerslijst staan. De races zullen plaats vinden onder de op dat moment geldende corona-regels, zoals 1,5 meter afstand houden, regelmatig handen wassen & desinfecteren en blijf thuis bij klachten! We verplichten coureurs en teamleden niet om een negatief testbewijs of vaccinatiebewijs te tonen.

Of en hoeveel publiek er daadwerkelijk aanwezig mag zijn is op dit moment nog niet geheel duidelijk. Iedere coureur mag in ieder geval 3 personen/teamleden meenemen. Maar de kans is dus groot dat dit meer personen gaan worden. Hierover zijn we druk in overleg met de diverse instanties en vergunningverlener. Iedereen, dus ook coureurs, betaald entreegeld. Het inschrijfgeld is € 50 euro, per deelnemer, per klasse. We zullen op een later moment bij alle inschreven coureurs per e-mail terugkomen, hoeveel entreekaarten jullie willen afnemen. We hanteren dezelfde entree-prijzen als voor de corona-crisis:

- € 13,00 voor volwassenen,
- € 3,50 voor kinderen t/m 14 jaar
- € 8,00 voor 65 plussers

Inschrijven kan via onderstaande link:

Inschrijfformulier Int. NK Ovalracing Ter Apel, zondag 11 juli a.s.

 

We hebben goed nieuws! Na een drietal succesvolle trainingsmiddagen voor deelnemers aan de ovalraces kunnen we nu eindelijk weer starten met “echte” wedstrijden die ook nog gaan meetellen voor het Internationaal Nederlandskampioenschap Ovalracing 2021!

Het kampioenschap zal dit jaar echter niet, zoals normaal gesproken, uit 6 wedstrijddagen bestaan, maar uit “slechts” 4 wedstrijddagen. Dit gebeurt dan op zondag 11 juli a.s., zaterdag 11 september + zondag 12 september (speedweekend) en zondag 3 oktober (finales). Al deze 4 wedstrijddagen zullen meetellen voor dit kampioenschap. Uiteraard zullen we op zondag 17 oktober, als uitsmijter, dan ook nog eens de autocrossdag organiseren.

Het programma zal er dan (onder voorbehoud) als volgt uitzien:

Zondag 11 juli
1e ronde - Int. Nederlandskampioenschap Ovalracing 2021 (ZONDER PUBLIEK)
+ Bangerstox
+ Saloon Stockcars (WCQR)

Zaterdag 11 & Zondag 12 september (SPEEDWEEKEND)
2e ronde & 3e ronde - Int. Nederlandskampioenschap Ovalracing 2021
+ EuroMaster of National Hotrods
+ National Championship & Dutch Open 2litre Hotrods
+ Dutch Open Championship Saloon Stockcars

Zondag 03 oktober 
4e ronde (FINALES) - Int. Nederlandskampioenschap Ovalracing 2021
+ Saloon Stockcars (Shootout Round)

EXTRA
Zondag 17 oktober AUTOCROSSDAG

+ Bangerstox
+ Caravan-race

Op zondag 11 juli (als alles tenminste doorgang kan vinden) gaan we van start, helaas is momenteel nog de enige mogelijkheid om hier een vergunning voor te krijgen, dat we deze wedstrijddag ZONDER PUBLIEK gaan verrijden. Alle deelnemers mogen maximaal 3 monteurs/helpers meenemen. Dus een “team” kan max uit 4 personen bestaan.

Alle geldende eisen van de overheid/RIVM zullen tijdens dit evenement dan ook nog steeds van toepassing zijn (o.a. bij klachten die passen bij het corona-virus niet welkom, hygiene-maatregelen, 1,5 meter afstand etc.)

We gaan er vanuit dat we bij de overige wedstrijddagen van dit seizoen wel weer publiek mogen verwelkomen als er dan weer meer versoepelingen van toepassing zijn. Maar op deze manier kunnen we in ieder geval dit jaar nog een volwaardig Nederlandskampioenschap Ovalracing organiseren. Binnenkort start de online inschrijving. Hiervan zullen we jullie z.s.m. op de hoogte stellen. Deelname is uiteraard alleen mogelijk voor coureurs met een geldige
NAB licentie 2021, of een NAB daglicentie. De horeca-gelegenheden op het circuit zullen aanwezig en geopend zijn.

De kosten voor deelname aan de wedstrijddag zijn iets hoger dan we gewend zijn, in verband met de afwezigheid van publiek. Maar toch willen wij de drempel voor deelname zo laag mogelijk houden. We bieden dan ook hetzelfde tarief aan als bij de voorgaande trainingsmiddagen.

- Deelname/Inschrijfgeld per klasse:      € 50,00
- Entree (ook voor coureurs);                  € 13,00 voor volwassenen,
                                                                    €   3,50 voor kinderen t/m 14 jaar
                                                                    €   8,00 voor 65 plussers


Betaling dient bij online inschrijving (vooraf) te gebeuren per bank, of voorafgaand aan de wedstrijddag contant bij het NNO bestuur. Op de wedstrijddag zelf kan niet meer ingeschreven en betaald worden.

Meer detailinformatie en een volledig tijdschema zullen we zo spoedig mogelijk (wanneer we een èchte “GO” hebben) met jullie delen.

We zijn als organiserende Noord Nederlandse Ovalracing Ter Apel verheugd dat we eindelijk weer kunnen starten met het organiseren van autosportwedstrijden. Na ruim 1 ½ jaar niet geracet te hebben, staan we echt te trappelen. Uiteraard hadden wij ook liever afgetrapt met een vol autosportstadion “de Polderputten”, maar alleen op deze manier kunnen we in ieder geval nu van start gaan en onze favoriete hobby weer uitoefenen.

We hopen je voor nu voldoende te hebben geïnformeerd, maar mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn, schroom dan niet en bel/mail ons, dan zullen we proberen je op korte termijn een antwoord/oplossing te geven.

BESTUUR NNO TER APEL

 

Geachte coureurs,

We vervolgen de serie van trainingsmiddagen voor de deelnemers aan de ovalraces in het autosportstadion "De Polderputten" in Ter Apel op zaterdag 5 juni a.s.

Deze trainingsmiddag organiseren we van 12:00 tot 17:00 uur in het autosportstadion "De Polderputten" in Ter Apel, zoals we ook zaterdag 3 april en 8 mei hebben gedaan. Uiteraard wederom corona-proof en binnen de gestelde regels. Dus helaas nog zonder publiek en met maximaal 2 monteurs/helpers per deelnemer. Op het moment dat er binnen de regels weer mogelijkheden zijn om wedstrijden te organiseren zullen we uiteraard alles op alles zetten om dit seizoen nog races te organiseren.

Op zaterdag 5 juni zijn de volgende klasses opnieuw welkom:

Juniorenklasse - Rookie Rods - Standaardklasse 2000 - BMW CUP – SuperRods - National Hotrods - 2.0 Hotrods - SSCA Saloon Stockcars - Bangerstox (non-contact). Per klasse is het aantal deelnemers gemaximeerd op 15.

Online inschrijven voor de training van 5 juni is verplicht en kan via deze link: Inschrijfformulier training 5 juni NNO Ter Apel

We hopen elkaar weer snel, in goede gezondheid, te treffen in het autosportstadion "De Polderputten" in Ter Apel!

Met vriendelijke autosportgroet,

Bestuur
Noord Nederlandse Ovalracing Ter Apel

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 49
 
 
logo spedeworth