Nieuws


Vanaf vandaag is het ook weer mogelijk om alvast online tickets te kopen voor de openingsraces van het Int. Nederlandskampioenschap Ovalracing op zondag 27 maart a.s.

Klik hier voor de link naar de ticketshop; >> TICKETS NK OVALRACING ZONDAG 27 MAART - TER APEL<<

Tickets in de voorverkoop zijn voordeliger als aan de kassa, aan de dagkassa zijn de kosten 15,- euro voor volwassenen en 5,- euro voor kinderen t/m 14 jaar. Het tickettarief voor 65+ is vanaf dit seizoen komen te vervallen.

 

Beste coureurs,

De inschrijving voor deelnemers aan de openingsraces van het INT. NK Ovalracing 2022 is geopend. De volgende klasses zullen aan de start staan:

Juniorenklasse, Rookie Rods, BMW 325i e36 CUP, Standaard 2000, Spedeworth 2.0 Hotrods, National Hotrods, SuperRods, Cross-klasse en DSCDA Saloon Stockcars.

Inschrijven kan alleen voor deelnemers die in het bezit zijn van een geldige NAB jaar- of daglicentie 2022. Deze dient aangevraagd te worden via www.autosportbond.nl 

Inschrijven dient voorafgaande aan de wedstrijddag online te gebeuren via deze link: >>INSCHRIJFFORMULIER NK OVALRACING 27 MAART<<

 

Beste coureurs,

Op zaterdagmiddag 19 maart is de eerste vrije training van het ovalracing-seizoen 2022 van 13:00 tot 17:00 uur in het autosportstadion "De Polderputten" in Ter Apel voor alle klasses die op zondag 27 maart in het programma zijn opgenomen.

Vooraf inschrijven/aanmelden is verplicht en kan via onderstaande link;

 
Coureurs dienen in het bezit te zijn van een geldige NAB licentie 2022. 
 

Een nieuw autosportseizoen staat voor de deur. NNO Ter Apel is volop in de voorbereiding voor weer een volledig seizoen ovalracing, zoals het nu lijkt zonder belemmerende corona-maatregelen.

Op zaterdag 19 maart is de eerste vrije training van 13:00 uur tot 17:00 uur voor alle ovalracingklasses (incl. gastklasses) in het autosportstadion "De Polderputten" in Ter Apel. Zaterdag 26 maart kan er dan opnieuw getraind worden, gevolgd door de seizoensopener van het INT. NK OVALRACING op zondag 27 maart. De Saloon Stockcars en de Crossklasse (zoals afgelopen jaar tijdens het speedweekend) zijn dan te gast. 

Vanaf nu kunnen de NAB 2022 licenties worden aangevraagd. Voor alle trainingen en wedstrijden dien je in het bezit te zijn van een NAB licentie. Uiteraard is deze niet alleen geldig bij NNO Ter Apel, maar ook bij de overige NAB aangesloten circuits/organisaties (NOV Lelystad, ASE Emmen, NAC Kollum, MAB Texel en FAC Blauwhuis). De licentieprocedure is gewijzigd en voor veel mensen waarschijnlijker een stuk eenvoudiger geworden.

Coureurs kunnen een licentie aanvragen via de website van de NAB. Het aanmeldformulier is in grote lijnen gelijk gebleven, na aanmelding volgt de mogelijkheid om online te betalen. Wat nieuw is, is dat de deelnemers de licentie per e-mail toegestuurd krijgen met daarin een QR code, deze kan iedere organisatie scannen om te controleren of de coureur in het bezit is van een geldige NAB licentie. De QR code wordt door de organisatie gescand en wordt hij groen, dan is hij geldig, wordt hij rood dan is het geen geldige licentie of verlopen licentie. Hier wordt ook gecheckt of het een daglicentie of jaarlicentie is!

Door de QR code te scannen door de organisatie bij de inschrijving, wordt de benodigde informatie zichtbaar: naam, startnummer, transpondernummer, klasse en geldigheid licentie.

Deze digitalisering zorgt er voor dat er geen pasjes meer gedrukt hoeven te worden en geen verzending per post meer nodig is. De QR code dient iedere coureur bij zich te hebben tijdens een NAB evenement.

Licentie aanvragen - Nederlandse Autosportbond

De online inschrijving voor de eerste trainingen en wedstrijden van NNO Ter Apel zullen binnenkort worden opengesteld.

 

We hebben als NNO Ter Apel de wedstrijdkalender van 2022 inmiddels definitief kunnen vaststellen. De eventuele extra titelwedstrijden en gastklasses zullen in een later stadium bekend worden gemaakt.

NNO Ter Apel
Int. NK & NNO Clubkampioenschap OVALRACING SEIZOEN 2022
-------------------------------------------------------------------------------------------------

:: Zaterdag 19 maart (extra trainingsmiddag)

:: Zondag 27 maart (seizoensopener)
Ronde 1 Int. N.K. & N.N.O. Clubkampioenschap Ovalracing

:: Zondag 17 april (1e paasdag)
Ronde 2 Int. N.K. & N.N.O. Clubkampioenschap Ovalracing

:: Donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag)
Ronde 3 Int. N.K. & N.N.O. Clubkampioenschap Ovalracing

:: Zondag 10 juli 
Ronde 4 Int. N.K. & N.N.O. Clubkampioenschap Ovalracing 

:: Zaterdag 10 & Zondag 11 september (SPEEDWEEKEND 2022)
Ronde 5 Int. N.K. & N.N.O. Clubkampioenschap Ovalracing
+ EuroMaster of National Hotrods
+ Dutch Open 2.0 Hotrods 

:: Zondag 25 september
FINALES Int. N.K. & NNO Clubkampioenschap Ovalracing

:: Zondag 09 oktober
Autocrossdag
+ Bangerstox & Caravan-race

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 49
 
 
logo spedeworth