Nieuws


4e ronde Internationaal Nederlandskampioenschap Ovalracing op zondag 23 juni in Ter Apel 

Ter Apel – Zondag 23 juni a.s. staat alweer de laatste wedstrijd ovalracing voor het zomerreces in Ter Apel gepland. Na deze vierde serie autoraces meetellend voor het Internationale Nederlandskampioenschap Ovalracing in Ter Apel krijgen coureurs ruim twee maanden de tijd zich voor te bereiden op het steeds groter wordende Speedweekend. Dit tweedaagse evenement zal ook dit seizoen een verdere groei doormaken en hoogstwaarschijnlijk voor nog meer internationale deelname in meerdere klasses gaan zorgen. Naast de strijd om de punten voor het Nederlandskampioenschap gaan de coureurs in de SuperRods komende zondag strijden om de Gouden Helm Trofee. Voor de Bangerstox staat de laatste ronde voor hun clubkampioenschap op het programma, met zo’n veertig deelnemers in deze contactklasse is spektakel gegarandeerd. 

Schluter Motorsport Juniorenklasse
De junioren vanaf 12 jaar zorgen dit seizoen tot nu toe voor een zeer spannende strijd om de Nederlandse titel. Jana Kuper uit Rütenbrock is na drie wedstrijddagen van de eerste naar de derde plaats in de tussenstand gezakt, maar haar achterstand is minimaal. De uit Boxmeer afkomstige Wout Hoffmans gaat momenteel aan de leiding. Hij heeft na drie wedstrijddagen slechts één puntje meer gescoord dan Thijs Methorst uit het Friese Parrega. De uit Ommen afkomstige Jorden Vowinkel heeft zich dankzij zijn tweede plaats tijdens de Hemelvaartsdag races enigsinds teruggeknokt, al zal hij nog zo’n twintig punten moeten weten goed te maken om aanspraak te maken op een podiumplek bij de junioren. Naast de strijd om de titel zagen we de voorgaande wedstrijd ook weer twee nieuwelingen het deelnemersveld aanvullen, zo stonden de jonge Duitse coureurs Nico Storb en Fabian Louppen voor het eerst aan de start.

Standaardklasse 2000
Het ziet er naar uit dat de strijd om de titel in de Standaardklasse 2000 zal gaan tussen Jelmer Tromp uit Klazienaveen en Michel van der Zwaag uit Ter Apel. Een verschil van acht punten is momenteel de situatie, Tromp heeft daarin het voordeel. Kevin Mosterd uit Wijhe kan nog aanhaken bij de twee snelste mannen. Maar daarna is het gat naar de concurrentie inmiddels al wel erg groot geworden. Sander Hegeman uit Raalte maakte afgelopen racedag zijn eerste wedstrijdmeters dit seizoen, nadat tijdens de eerste training van het seizoen motorische problemen hem aan de kant hielden.  

Rookie Rods
Er stonden de afgelopen races maar liefst vijftien deelnemers aan de start in de Rookie Rods, de instapklasse binnen het ovalracen, die steeds meer aan populariteit weet te winnen. Met drie keer een derde plaats in de drie heats wist Sander van der Heijden uit Nuland de dagzege binnen te halen. Hij kon zo zijn voorsprong op Niek van den Akker in de tussenstand van het Nederlandskampioenschap uit breiden tot zeven punten. Tim Tiben uit Rütenbrock heeft de derde positie stevig in handen voor Damon Schulte uit Ter Apel. Mike Wempe uit het Noord Hollandse Spaarndam heeft met een wedstrijd minder gereden toch een zeer verdienstelijke vijfde positie in handen. Met dit fraaie deelnemersveld is het voor alle kanshebbers om de titel een hele strijd om door het hele startveld te komen en voor de overwinning te vechten. Veel fraaie races liggen dan ook nog in het verschiet bij de Rookie Rods.
 

BMW Cup
De enige merkencup binnen het ovalracen is de BMW Cup. De uit Schoonoord afkomstige Iwan Heins weet deze klasse al enige tijd te domineren. Thomas Veldkamp, eveneens uit Schoonoord, wist de zegereeks van Heins te doorbreken en won de dagfinale tijdens de Hemelvaartsdag races. In de strijd om het kampioenschap is het nog altijd Heins die de leiding in handen heeft, al volgt Huisman op slechts 19 punten momenteel. De strijd om plek twee is een stuk closer. Roelf Huisman en Marco Bontjer hebben slechts twee punten verschil. Als nieuwelingen in deze klasse zagen we Theo Pol en Rene Reijer de afgelopen wedstrijd aan de start verschijnen. 

Gouden Helm SuperRods
Bij de SuperRods staan er twee kwalificatie heats en de Gouden Helm finale op het programma tijdens de vierde serie ovalraces van dit seizoen. De broers Kevin & Jeffrey Zwiep met de groene VW Golf diesel van team Schoonbeek zijn momenteel het te kloppen team. Op een tweede positie is het Andre de Boer uit Schoonoord, hij heeft tevens de leiding in divisie Sportklasse. Met zijn BMW 325i heeft Iwan Heins de derde positie in handen, al zit Haci Odemis uit Leeuwarden hem op de hielen. Het verschil tussen beide is slechts één puntje. De uit Joure afkomstige Edward Jan Walsma bezit momenteel de vijfde positie, na een slechte seizoenstart wist hij de achterstand de laatste wedstrijd in te lopen. Toen was hij met zijn prachtige VW Polo achter equipe Zwiep tweede in het dagklassement.

2litre Hotrods
Na de introductie van deze uit Engeland afkomstige klasse in 2014, is deze maar blijven groeien in deelnemersaantallen, spanning en spektakel. En nu het nieuws ons heeft bereikt dat er een aantal nieuwe bolides in Engeland zijn aangekocht, er coureurs comebacks gaan maken en jeugdige coureurs op korte termijn in gaan stappen ziet de toekomst voor deze klasse er nog zonniger uit. Daar komt nog eens bij dat de klasse momenteel ook in de thuisbasis, Engeland, enorm in trek is. Zo zouden er tijdens het Ter Apeler raceweekend, bij de strijd om het National Championship en de Dutch Open, begin september zo maar eens een record aantal 2.0 Hotrods op de startgrid kunnen staan. Deze wedstrijddag staat namelijk ook in de kalender opgenomen van zowel de Britse promotors Spedeworth Motorsports en Incarace. Helmut Laumen gaat in het Nederlandskampioenschap van de NNO nog altijd aan de leiding, Manfred Baer volgt op zeven punten en Marius Bert heeft een achterstand van acht punten op de leider in het tussenklassement. De uit Tilburg afkomstige Rik van der Linden staat op de vierde positie in de tussenstand van het Nederlandskampioenschap. In het algehele kampioenschap over meerdere circuits , de National Points series, gaat Van der Linden aan de leiding. Hij is tevens één van de zeven coureurs die de NNO zal vertegenwoordigen, op 6 en 7 juli, tijdens het Wereldkampioenschap 2.0 Hotrod in het engelse Ipswich, het grootste ovalracing evenement van onze Engelse samenwerkingspartner, Spedeworth Motorsports. 

National Hotrods
De races van de National Hotrods waren weer als vanouds spannend en spectaculair tijdens de afgelopen races op Hemelvaartsdag. De strijd zoals het publiek het wil zien was in elke race aanwezig. Jeffrey Roeffen uit het Limburgse Grubbenvorst, maakte tijdens zijn debuut in Ter Apel indruk door elke race lang aan de leiding te liggen. Met wat meer meters op het circuit in Ter Apel is hij zeker een geduchte concurrent. Mark Teuben uit Ter Apel maakte een sterke indruk tijdens de races in mei, hij was volop in de aanval, pakte de winst in heat 2 en wist op een tweede positie in het dagklassement te finishen. In de tussenstand om het Nederlandskampioenschap heeft Mark Teuben uit Ter Apel de leiding in handen. Maar op slechts vier punten achterstand weet regerend kampioen, Reimon Bos uit Noord Sleen te volgen. De derde positie is in handen van Johan Sanders uit Ter Apel, hij heeft een achterstand van zestien punten op Bos. Minimale verschillen dus, dat belooft nog een spannend seizoen te worden.

Bangerstox
De Bangerstox staan alweer voor de derde keer dit seizoen op het programma, dat betekent dat de beslissing in het clubkampioenschap voor deze mannen vandaag gaat vallen. Keimpe Hoekstra met startnummer 115 gaat momenteel aan de leiding in het klassement. Naaste belagers zijn Patrick Tempel, Sander Hooijer, Randy Nuninga en Michel Hingstman. Met zo’n veertig auto’s aan de start belooft het wederom voor een groot spektakel te gaan zorgen.

De ovalraces van zondag 23 juni a.s. starten vanaf 12:00 uur en zullen plaats vinden in het autosportstadion “De Polderputten”, aan de Hanetangerweg 5a in Ter Apel.

 

Zet alvast in de agenda voor de eerste wedstrijden ovalracing na de zomerstop; het Speedweekend 2019!!!

Na de races van vandaag volgt een korte zomerpauze. Maar we vervolgen het seizoen 2019 na de vakanties met het inmiddels traditionele Speedweekend op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september. Dit jaar belooft dat een zeer spectaculair en geweldig weekend te worden. Naast al gebruikelijke klasses zullen de zeer spectaculaire Saloon Stockcars aan de start staan. Tevens zullen uit Groot Brittannië de Classic Hotrods de oversteek maken, om samen met ons 40 jaar Ovalracing in Ter Apel te vieren. In deze klasse rijden compleet gerestaureerde Hotrods, zoals Ford Escorts MK 1 en 2, zoals die in de jaren tachtig ook in Ter Apel aan de start verschenen hun wedstrijden. Maar ook wordt er een enorm deelnemersveld met Engelse coureurs verwacht bij de 2litre Hotrods, deze klasse is ook in Engeland populairder dan ooit te voren. En er is heel veel animo om weer eens een weekend in Nederland te racen. De National Championship titel en het Dutch Open is hier de inzet. En wat te denken van de EuroMaster titel bij de National Hotrods. De wedstrijddag waar ook routinier John van de Bosch ongetwijfeld weer aan de start zal staan met zijn spiksplinternieuwe Ginetta Hotrod. En last but not least de strijd om de Gouden Helm Trofee bij de zeer fraaie Rookie Rods, met het grote startveld belooft ook dat een kraker te worden. Het Speedweekend 2019 is dan ook een wedstrijd om niet te missen. Op zaterdag 31 augustus starten de races om 14:00 uur en zullen tot in de avond, met wedstrijden onder kunstlicht doorgaan. Op zondag 1 september starten we om 11:30 uur.
 

 

Noteer dan ook alvast in uw agenda; 

INTERNATIONAAL SPEEDWEEKEND OVALRACING TER APEL

Zaterdag 31 augustus & Zondag 1 september, met grote deelname uit Groot Brittannië 

-    - Spedeworth HDF Recycling - National Championship 2.0 Hotrods

-    - Emming Motors - Dutch Open 2.0 Hotrods

-    - Teuben Logistics - EuroMaster National Hotrods

-    - Gouden Helm Trofee Rookie Rods

+     SSCA Saloon Stockcars
+     Spedeworth Motorsports Classic Hotrods

 

Hieronder de voorlopige deelnemerslijst van de Bangerstox voor de ovalraces van zondag 23 juni a.s.:

startnr. coureur woonplaats
3 Randy van Klinken Nieuw Amsterdam
22 Nick Raatjes Winschoten
23 Korné Zijl Appingedam
26 Johan Roosien Ter Apel
27 Kevin Heikens Gasselternijveen
27 Jordy Hassing Ter Apel
34 Meindert de Wal Musselkanaal
38 Alenika de Goede Nieuw Weerdinge
46 Jaron Dam Musselkanaal
73 Bjorn Dijkema Appingedam
96 Udo Starmanns Erkelenz (BRD)
109 Jarno Borg Noardburgum
121 Remy Beukema Appingedam
159 Eelco van der Veen Damwald
166 Alfred Nijenhuis Ter Apel
254 Johan Hems Gasselternijveen
309 Gert Muntendam Hellum
325 Mark Burema Musselkanaal
327 Arnold Ottens Emmercompascuum
333 Bart Nijenhuis Nieuw Buinen
414 Tim Vriesman Wieringerwaard
420 Jeroen Nijenhuis Ter Apel
423 Dennis Melessen Jonkersvaart
465 Jeroen Fokkinga De Wilp
466 Frank Lafontaine Siegerswoude
467 Edward Buma Leek
468 Jan Hummel De Wilp
502 Jouke Visser Westhoek
537 Merijn Groefsema Wieringerwaard
600 Jerome Wiing Rheinberg
601 Saskia Scherber Neukirchen-Vluyen (BRD)
603 Sandra Riebot Rheinberg (BRD)
647 Sander Hooijer Voorthuizen
668 Patrick Starmanns Erkelenz (BRD)
700 Jordy Boer Midwolda
710 Michel Hingstman 2e Exloermond
760 Damon Osinga Oudemirdum
775 Remco Rendering Ter Apel
 

Training zaterdag 22 juni
- Poort rennerskwartier vanaf 12:45 uur open

- Let op; Rennerskwartier niet toegankelijk voor auto's van aanhang en publiek 
- Aanvang training alle klasses 13:00 uur - 17:00 uur, deelnemers uit de juniorenklasse trainen gezamenlijk in een separate groep, gedurende de hele training.
- Kosten training € 10,- + € 15,- inschrijfgeld (bij inschrijving training voldoen) voor deelname aan de wedstrijden van zondag 23 juni a.s.
- NAB (dag) licentie verplicht, junioren vanaf 11 jaar, overige klasses vanaf 16 jaar.  
- Denk aan de geluidsproductie van uw auto. Max. 90 db(a) 
- LET OP; Plaats uw Mylaps MX transponder ook tijdens de training in uw auto, zo kunt u en de organisatie de werking van uw transponder en uw rondetijden via Mylaps.com checken. Alleen op de training bestaat de mogelijkheid om te checken of de transponder werkt in de auto. Wanneer tijdens de wedstrijd blijkt dat de transponder niet werkt is de coureur verantwoordelijk en wordt hij dus niet geklasseerd.

Wedstrijden zondag 23 juni - (4e serie races meetellend voor het Int. NK & NNO Kampioenschap Ovalracing 2019)
- LET OP: Mylaps MX TRANSPONDERS + Race Receivers VOOR ALLE KLASSES (m.u.v. Bangerstox) VERPLICHT!!! 
- 7.00 uur; Entreeheffing alle overnachters rennerskwartier  + overtollige auto’s uit rennerskwartier verwijderen 
- 8.00 uur; Ingang circuit, hoofdkassa & rennerskwartier open. 
- 8.15 uur tot 09.30 uur; Inschrijfbureau geopend op het circuit ( “de Pitspub”), 
NAB (dag) licentie verplicht. Inschrijving is € 15,-. 
Transponder meenemen naar inschrijfbureau!!!
- 8.45 uur – 11.00 uur; Technische- en veiligheidskeuring auto’s op de baan. Alle deelnemende auto's dienen voor 10:00 uur op het circuit te zijn aangeboden voor de Technische Keuring! De coureur/inschrijver is verplicht om zelf zijn auto, inclusief NNO logboek 2019, aan te bieden aan de Technische Commissie, daarnaast dient hij zijn eigen pakket van helm en veiligheidskleding (balaclava, nekband Nomex 3, onderkleding, raceoverall, handschoenen en schoenen) ook aan te bieden voor de keuring. 
11.30 uur; Verplichte rijdersbriefing 
± 12.:00 uur; Start wedstrijden 
- Deelname door de volgende klasses; “Schlüter Motorsport” Juniorenklasse, Rookie Rods, Standaardklasse 2000, Gouden Helm Trofee SuperRods met divisie Sport en Super, National Hotrods,  BMW 325I E36 CUP, Spedeworth 2.0 litre Hotrods en als gastklasse de Bangerstox.
- Alle coureurs dienen in het bezit te zijn van een zgn. "Raceceiver" voor communicatie tijdens de races tussen wedstrijdleiding en coureurs.
- Alle klasses rijden twee manches en finale. 
- Een half uur na afloop van de races vindt de prijsuitreiking van het dagklassement plaats in de kantine.

 

Ter Apel – Vandaag zullen de coureurs alweer voor de derde keer dit seizoen gaan strijden voor de punten om het Internationaal Nederlandskampioenschap Ovalracing 2019. Het belooft een bomvolle autosport middag te worden op het circuit de Polderputten hier in Ter Apel. Met naast de reguliere klasses de spectaculaire Bangerstox aan de start. In de Standaardklasse 2000 staat ook nog eens een extra prijs op het programma, de coureurs in die klasse zullen gaan strijden om de Gouden Helm Trofee. Bij de National Hotrods zijn punten te verdienen voor de strijd om de Supercup. Deze belangrijkste wedstrijd op de kalender van deze coureurs zal in juli verreden worden op Raceway Venray, door vandaag veel punten te scoren in Ter Apel kunnen coureurs een goede startpositie op die startgrid veroveren. De 2.0 Hotrods zullen vandaag gaan uitmaken wie begin juli in Engeland deel mag nemen aan het Wereldkampioenschap, er zijn zes tickets onder de ruim twintig coureurs te verdelen. 

Junioren
Ook bij de jeugd is het ovalracen populair. De aandacht voor de autosport in het algemeen heeft een positief effect op het ovalracen. Er wordt momenteel met tien deelnemers dit seizoen gestreden voor het kampioenschap. Na twee wedstrijden gaat Jana Kuper uit Rütenbrock aan de leiding. Ze heeft twee punten voorsprong op Thijs Methorst uit Parrega en Wout Hoffmans uit Boxmeer heeft een achterstand van 5 punten op Kuper. Maar ook daarachter zijn er nog genoeg coureurs die mee willen strijden om de titel, zij zullen na een iets mindere seizoenstart dan de koplopers nu echter alle zeilen bij moeten zetten om daar na Hemelvaartsdag nog aanspraak op te maken. 

BMW Cup
Met twaalf punten voorsprong op Roelf Huisman gaat Iwan Heins aan de leiding in de BMW klasse. De in 2e Exloermond woonachtige Marco Bontjer maakt dit seizoen een sterke indruk na zijn comeback, hij weet steeds meer snelheid te vinden met zijn BMW. Hij bezet momenteel de derde positie in de tussenstand van het klassement, voor Richard ten Wolde uit Hoogersmilde en Peter Leeuwenkamp uit het Texelse Den Burg. 

2.0 Hotrods
Helmut Laumen, een van de routiniers binnen het ovalracen, wist tijdens de tweede ronde van het Nederlandskampioenschap de maximale score te behalen. Door de twee manches en de finale te winnen wist hij zestig punten toe te voegen aan zijn totaal. Laumen voert dan momenteel ook de ranglijst in de 2.0 Hotrod klasse aan. In dit grote deelnemersveld van zo’n twintig auto’s per wedstrijddag zijn de verschillen minimaal. Het is dan ook belangrijk om iedere race te finishen en zo punten te verzamelen. Momenteel staat Marius Bert uit Bottrop op een tweede positie. Voor Mario Baer, Dirk Albrecht en Manfred Baer. Op plek zes is Rik van der Linden de beste Nederlander voor Jeroen Laurijssen uit Chaam. Naast de punten voor het Nederlandskampioenschap is het voor de coureurs de laatste wedstrijddag om zich te kunnen kwalificeren voor het WK 2.0 Hotrod in het Engelse Ipswich. Deze belangrijkste race van het seizoen wordt begin juli verreden, zes coureurs kunnen zich bij de NNO kwalificeren en zullen de strijd aan moeten gaan met vele Engelse, Schotse en Ierse top-coureurs.
 

Rookie Rods
Bij de Rookie Rods zullen wederom nieuwe deelnemers te verwelkomen zijn. Eén daarvan is Raymond Kuiper uit Ter Apel, hij maakt de overstap vanuit BMW klasse. De ranglijst wordt momenteel aangevoerd door twee Brabanders. Sander van der Heijden heeft na twee wedstrijddagen slechts één puntje voorsprong op Niek van den Akker. Kort daarop volg Tim Tiben uit Rutenbrock voor Damon Schulte uit Ter Apel. Door het groeiende deelnemersveld zal het voor de coureurs steeds moeilijker worden om vanuit het achterveld naar voren te komen om zo een groot aantal punten te kunnen scoren. Dan gaat ongetwijfeld zeer spannende races opleveren.
 

Gouden Helm Standaardklasse 2000
In de Standaardklasse 2000 is Jelmer Tromp uit Klazienaveen na twee wedstrijddagen de lijstaanvoerder. Michel van der Zwaag uit Ter Apel is momenteel de grootste concurrent, hij heeft een achterstand van slechts vier punten op Tromp. In deze Standaardklasse zal tijdens de races op Hemelvaartsdag gestreden worden om de Gouden Helm Trofee. Twee plaatsingsmanches zullen gaan bepalen wie in de Gouden Helm finale vanaf “pole-position” mag starten. Het deelnemersveld is deze klasse is inmiddels ook weer groeiende. Zo zullen Sander Hegeman uit Raalte en Ruben Schans uit Nieuw Weerdinge voor het eerst aan de start verschijnen dit seizoen.
 

Superrods
Bij de Superrods heeft equipe Zwiep, bestaand uit de broers Kevin en Jeffrey, al een behoorlijk gat geslagen ten opzichte van de concurrentie. Iwan Heins bezet met zijn BMW de tweede positie voor Andre de Boer en Haci Odemis. In de divisie Sportklasse gaat Andre de Boer aan de leiding. Hij zal een voorsprong van zes punten moeten verdedigen op Jappie Nicolai. De in Joure woonachtige Edward Jan Walsma kijkt met zijn VW Polo tegen een achterstand van dertien punten aan. Ook in deze klasse heeft het deelnemersveld weer een respectabel aantal auto's, zodat de races zeer spannend en spectaculair zijn. 

National Hotrods
Mark Teuben uit Ter Apel is de lijstaanvoerder bij de National Hotrods. Na twee wedstrijddagen heeft hij een voorsprong van vijf punten op regerend Nederlandskampioen Reimon Bos uit Noord-Sleen. Op een derde positie is Johan Sanders terug te vinden, hij heeft zeven punten goed te maken op Teuben. Naast de punten voor het Nederlandskampioenschap zal er gestreden worden om een goede startpositie voor de SuperCup in Venray, later dit seizoen. Met deze kwalificatie wedstrijd zullen er een aantal extra deelnemers aan de start staan die belangrijke punten willen binnen halen om een goede uitgangspositie te veroveren, om een gooi naar de SuperCup titel 2019 te kunnen doen. Voor John van den Bosch uit Rosmalen komt deze wedstrijd nog te vroeg. Nadat hij afgelopen winter zijn auto verkocht wordt er hard gewerkt aan een nieuwe bolide. Maar een nieuwe auto ontwikkelen kost helaas vaak meer tijd dan in eerste instantie verwacht. Hij zal dan ook later in het seizoen het deelnemersveld weer aanvullen.
 

Bangerstox
Een kleine vijftig deelnemers zullen aan de start staan bij de Bangerstox. Deze contactklasse zal ongetwijfeld weer voor de nodige sensatie zorgen omdat onderling contact tussen de auto’s in deze klasse wel is toegestaan. De veiligheid staat uiteraard ook in deze klasse voorop, dus wordt er streng toegezien op zowel de technische en veiligheidsaspecten van de raceauto’s. Maar ook tijdens de races dient het onderlinge contact binnen de perken te blijven. Een zeer spectaculaire vorm van autosport, die ontzettend populair is, gezien het grote deelnemersveld.

De ovalraces zullen a.s. donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) om 12:00 uur van start gaan in het autosportstadion "De Polderputten" in Ter Apel.

 

Tijdens de ovalraces van donderdag 30 mei a.s. (hemelvaartsdag) zullen de Bangerstox wederom te gast zijn. Zij strijden voor de punten van het NNO Clubkampioenschap Bangerstox 2019. Hieronder is de deelnemerslijst te vinden:

Bangerstox
startnr. coureur woonplaats auto cc
1 Torsten Katuin Emmer-Compascuum VW Golf 3 1600
2 Olaf Katuin Emmer-Compascuum VW Golf 3 1600
3 Randy van Klinken Nieuw Amsterdam VW Golf3 1600
21 Marc Mulder Musselkanaal VW Vento 1600
23 Korné Zijl Appingedam Toyota Starlet 1300
23 Mark Verhoeven Helvoit Opel Astra 1600
24 Mark de Laat Helvoirt Opel Astra 1600
26 Johan Roosien Ter Apel Ford Fiesta 1300
27 Jordy Hassing Ter Apel Ranault Twingo 1100
29 Kevin Heikens Gasseltnijveen VW Golf 1600
33 Meindert de Wal Musselkanaal VW Vento 1600
38 Bas Van Der Straat Ter Apel Volvo 440 1800
46 Jaron Dam Musselkanaal Ford Escort 1600
51 Wilhelm Liemburg Jubbega Opel corsa 1400
52 Pascal Hofstra Oosterwolde VW polo 1600
55 Pieter Wijtsma Raard Opel Astra 1600
69 Ben Huitsing Kantens VW Polo 1400
73 Bjorn Dijkema Appingedam Ford Fiesta
78 Gerard Baron Surhuisterveen VW Polo 1600
115 Keimpe Hoekstra De falom Ford Sierra 1600
121 Remy Beukema Appingedam Ford Fiesta 1300
153 Jouke Sint Annaparochie VW Golf 1600
158 Marcel Postma Damwald Ford Fiesta 1300
159 Eelco van der Veen VW Golf 3 1600
166 Alfred Nijenhuis Ter Apel VW Golf 1600
180 Quinten Eenjes Ter Apel VW Vento 1800
220 Djoa Renders Geffen Opel Astra  1400
254 Johan Hems Gasselternijveen VW Golf 1600
307 Kevin Moorman Musselkanaal VW Polo 1600
309 Gert Muntendam Hellum Seat Ibiza 1400
312 Sybo Huizenga Oudwoude VW 1600
322 Randy Nuninga Oostwold Ford Escort 1600
325 Mark Burema Musselkanaal VW Vento 1800
333 Bart Nijenhuis Nieuw Buinen VW Golf 1600
357 Bernard Eckelhoff Ter Apel VW Passat  2000
385 Erik Weering Oude Pekela Audi 1800
389 Patrick Tempel Bellingwolde Ford Escort 1600
397 Klaas Veenstra Burgum Opel Astra 1600
400 Mike van Rosmalen Veen Opel Astra 1600
414 Tim Vriesman Wieringerwaard Bmw 316 1600
415 Collin Nieuwenweg Ter Apel Lancia Ypsilon 1200
416 Kevin Keur Ter Apel Ford Sierra 2000
421 Tjeerd Jan Hoekstra de valom Opel Astra 1400
470 Jon van Oorschot De falom Opel Astra 1600
505 Michelle Raatjes Winschoten VW 1400
537 Merijn Groefsema Wieringerwaard BMW 316 1600
600 Jerome Wiing Rheinberg (BRD) Golf 2 1800
601 Dustin Jansen Kevelaer (BRD) Mazda 323 1300
603 Sandra Riebot Rheinberg (BRD) Opel Tigra 1400
647 Sander Hooijer Voorthuizen Honda civic 1400
681 Dion Lubbinga De Wijk Opel Corsa 1200
700 Jordy Boer Midwolda VW Golf 3 1600
710 Michel Hingstman 2e Exloermond VW Golf variant 2000
713 RJ Haakma Broeksterwald Ford Ka 1300
749 Nick Bolmer Musselkanaal Nissan micra 1000
760 Damon Osinga Oudemirdum Suzuki 1298
775 Remco Rendering Ter Apel Ford Fiesta 1300
966 Tobias Starmanns Erkelenz (BRD) Ford Sierra 1999
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 42
 
 
logo spedeworth