Beste coureurs,

De verplichte online inschrijving voor de finale-races ovalracing, van zondag 03 oktober a.s., voor het Internationaal Nederlandskampioenschap Ovalracing 2021 gaat van start. 

Op zondag 03 oktober a.s. staan alweer de finale-races op het programma voor: Juniorenklasse - Rookie Rods - Standaardklasse 2000 - BMW CUP – SuperRods - National Hotrods - 2.0 Hotrods - DSCDA Saloon Stockcars.

Update Corona-Check
In tegenstelling tot eerdere berichten is een CoronaCheck bij de ovalraces op zondag 3 oktober (Finales NK Ovalracing) en de autocrossdag op zondag 17 oktober nu niet meer noodzakelijk.

Deze activiteit valt nu onder de categorie amateursport wedstrijden. Hier is een CoronaCheck niet noodzakelijk. Ook is het niet meer verplicht om de 1,5 meter afstand te houden en het verplicht zitten is tevens niet meer van toepassing.

Tickets
Toegangstickets voor de finale-races kunnen alleen online voorafgaand aan het evenement gekocht worden. De ticketshop is te vinden op de website van de NNO. Tickets worden per mail toegezonden en kunnen worden geprint of vanaf de telefoon worden gescand. Alle bezoekers en deelnemers hebben een geldig ticket nodig.

Training
Op zaterdag 2 oktober kan er ook weer gewoon getraind worden van 13:00 uur tot 17:00 uur. Deelnemers ontvangen hiervoor een trainingskaart bij het circuit.

Het inschrijfgeld voor deze races is € 50 euro, per deelnemer, per klasse, inclusief training.
Het inschrijfgeld kan gewoon weer contant bij het arriveren bij het circuit betaald worden.

- € 13,00 voor volwassenen,
- € 3,50 voor kinderen t/m 14 jaar
- € 8,00 voor 65 plussers

Inschrijven kan via onderstaande link:

Inschrijfformulier Int. NK Ovalracing Ter Apel, zondag 03 oktober a.s.

 
 
 
logo spedeworth