Beste coureurs,

De verplichte online inschrijving voor de 2e en 3e wedstrijd ovalracing, van zaterdag 11 en zondag 12 september a.s., meetellend voor het Internationaal Nederlandskampioenschap Ovalracing 2021 gaat van start. 

In dit raceweekend staan de tweede en derde wedstrijd op het programma voor: Juniorenklasse - Rookie Rods - Standaardklasse 2000 - BMW CUP – SuperRods - National Hotrods - 2.0 Hotrods - SSCA Saloon Stockcars en als speciale gastklasse de Standaardklasse 2000 uit de autocross (conform NAC/ASG reglement, slicks niet toegestaan).

Daarnaast zullen de speciale titelraces worden verreden die al eerder gepland stonden voor deze ovalraces;

+ “Teuben Logistics” EuroMaster of National Hotrods

+ National Championship & “Emming Motors” Dutch Open 2litre Hotrods

+ Dutch Open Championship Saloon Stockcars 

We hanteren een maximaal aantal coureurs per klasse. Auto's dienen te voldoen aan het NAB/NNO reglement ovalracing 2021. Inschrijving betekend dus nog niet automatisch dat je op de deelnemerslijst staan. De races zullen plaats vinden onder de op dat moment geldende corona-regels, zoals 1,5 meter afstand houden, regelmatig handen wassen & desinfecteren en blijf thuis bij klachten! We verplichten coureurs en teamleden niet om een negatief testbewijs of vaccinatiebewijs te tonen. 

Deelname is uiteraard alleen mogelijk voor coureurs met een geldige NAB licentie 2021, of een NAB daglicentie. 

Overnachten op zaterdag 11 septemter is alléén mogelijk voor deelnemers en hun teamgenoten (coureur + max. 6). Iedere ingeschreven coureur kan dus maximaal 7 passe-partout kaarten kopen, waarmee ook overnacht kan worden. Uiteraard kunnen coureurs dus wel meerdere tickets kopen, maar deze personen kunnen niet overnachten bij het circuit. (uiteraard wel op campings, B&B’s en hotels in de directe nabijheid). Deze ticketverkoop start in de loop van deze week. 

De kosten voor deelname aan de wedstrijddag zijn iets hoger dan we gewend zijn, in verband met de beperkte capaciteit om publiek aanwezig te laten zijn en de hogere organisatiekosten ivm de corona-maatregelen en de handhaving daarop. Maar toch willen wij de drempel voor deelname zo laag mogelijk houden. We bieden dan ook hetzelfde tarief aan als bij de vorige wedstrijddag en trainingen, daarvoor kan nu twee dagen deelgenomen worden.

 

- Deelname/Inschrijfgeld per klasse voor het gehele weekend:    50,- euro 

- Entree (ook voor coureurs);      20,- euro passe partout, of 13,- euro per dag voor volwassenen, 

                                                    5,- euro passe partout, of 3,50 euro per dag voor kinderen t/m 14 

                                                    12,- euro passe partout, of 8,- euro per dag voor 65 plussers 

Betaling van inschrijfgeld (en nog eventuele NAB (dag-)licentie dient bij online inschrijving te gebeuren per bank, of voorafgaand aan de wedstrijddag contant bij het NNO bestuur. Op de wedstrijddag zelf kan niet meer betaald te worden. 

Inschrijven kan via onderstaande link: 

Inschrijfformulier Int. NK Ovalracing Ter Apel, zaterdag 11 en zondag 12 september.

 
 
 
logo spedeworth