Update: 1e ronde Int. NK Ovalracing, zondag 11 juli, MET PUBLIEK!!!

Zoals al eerder aangekondigd gaan we op zondag 11 juli weer van start met de ovalraces in Ter Apel. We hebben een prachtig programma, met alle reguliere ovalracing klasses aan de start, aangevuld met de Saloon Stockcars en de Bangerstox.

Uiteraard willen we zoveel mogelijk racefans laten genieten van deze sport. Maar in tijden van corona uiteraard wel veilig en binnen de gestelde regels.


We mogen dus een beperkt aantal toeschouwers toelaten, ongeveer 1/3 van de normale capaciteit. Dus vol=vol! Hierdoor gaan we alleen tickets in de voorverkoop aanbieden. Toegangskaarten staan op naam. Deze kaarten kunnen zowel online als fysiek gekocht worden, maar dus niet op de wedstrijddag zelf aan de poort van het stadion. We hanteren de 1,5 meter afstand, daardoor is een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs niet noodzakelijk. We verzoeken wel alle bezoekers een (klap)stoeltje mee te nemen, zodat de racefans een vast plekje langs het circuit kunnen innemen en afstand houden beter gaat.

De gebruikelijke toegangsprijzen zullen gelden (13 euro voor volwassenen, 3,50 euro kinderen t/m 14 jaar en 65+ 8 euro), verhoogd met 1 euro administratiekosten voor de online afhandeling.

Begin volgende week zullen we de digitale ticketshop openen en ook bekend maken hoe de fysieke verkoop van toegangskaarten plaats zal vinden. Alle ingeschreven coureurs krijgen middels een eenmalig toegestuurde link in de mail, de mogelijkheid om via de digitale ticketshop maximaal 6 toegangskaarten aan te schaffen voor zichzelf en de teamleden. Tickets worden gescand bij de entree van het autosportstadion "De Polderputten".

Op het moment dat we de laatste informatie hebben betreffende de start van de online verkoop zullen we dat uiteraard hier meteen melden. Er zal overigens op zaterdag 10 juli geen trainingsmogelijkheid meer zijn.
 
 
 
logo spedeworth