Beste coureurs,

De verplichte online inschrijving voor de 1e wedstrijd ovalracing, van zondag 11 juli a.s., meetellend voor het Internationaal Nederlandskampioenschap Ovalracing 2021 gaat van start. 

Op zondag 11 juli a.s. staat de eerste wedstrijd op het programma voor: Juniorenklasse - Rookie Rods - Standaardklasse 2000 - BMW CUP – SuperRods - National Hotrods - 2.0 Hotrods - SSCA Saloon Stockcars en Bangerstox.

We hanteren een maximaal aantal coureurs per klasse. Auto's dienen te voldoen aan het NAB/NNO reglement ovalracing 2021. Inschrijving betekend dus nog niet automatisch dat je op de deelnemerslijst staan. De races zullen plaats vinden onder de op dat moment geldende corona-regels, zoals 1,5 meter afstand houden, regelmatig handen wassen & desinfecteren en blijf thuis bij klachten! We verplichten coureurs en teamleden niet om een negatief testbewijs of vaccinatiebewijs te tonen.

Of en hoeveel publiek er daadwerkelijk aanwezig mag zijn is op dit moment nog niet geheel duidelijk. Iedere coureur mag in ieder geval 3 personen/teamleden meenemen. Maar de kans is dus groot dat dit meer personen gaan worden. Hierover zijn we druk in overleg met de diverse instanties en vergunningverlener. Iedereen, dus ook coureurs, betaald entreegeld. Het inschrijfgeld is € 50 euro, per deelnemer, per klasse. We zullen op een later moment bij alle inschreven coureurs per e-mail terugkomen, hoeveel entreekaarten jullie willen afnemen. We hanteren dezelfde entree-prijzen als voor de corona-crisis:

- € 13,00 voor volwassenen,
- € 3,50 voor kinderen t/m 14 jaar
- € 8,00 voor 65 plussers

Inschrijven kan via onderstaande link:

Inschrijfformulier Int. NK Ovalracing Ter Apel, zondag 11 juli a.s.

 
 
 
logo spedeworth