Ter Apel- Aanmelden voor de gastklasse Bangerstox bij de Ovalraces van zondag 12 april 2020 (1e paasdag) in het autosportstadion "De Polderputten" in Ter Apel kan vanaf heden en is verplicht. In 2020 zullen de Bangerstox 3 wedstrijddagen (12 april, 21 mei en 28 juni) aan het programma van de ovalraces worden toegevoegd. Er zal gestreden worden voor het NNO Clubkampioenschap 2020. Bangerstox is een contact klasse waar alleen linksom rond geduwd mag worden. Follow- in of inrijden op stil staande auto is verboden. Dus niet bangeren! Hier zal streng op worden toegezien en bestraft, zodat deze Bangerstox gastklasse niet bij een eenmalig optreden blijft.
 
Let op, vanaf 2020 is voor de coureurs in alle klasses op de NAB circuits het dragen van brandvertragend ondergoed verplicht. Dus ook voor de Bangerstox!
 
Het aantal deelnemers is begrenst. Aanmelding betekent dus niet automatisch deelname! Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving per e-mail.

UPDATE: HET MAXIMALE AANTAL DEELNEMERS IS BEREIKT VOOR DE RACES VAAN 12 APRIL A.S., INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK (MAANDAG 9 MAART, 10:30 UUR)

>>Inschrijfformulier Bangerstox 12 april 2020!!!<<
 
Het aanvragen van een NAB jaarlicentie 2020 is ook mogelijk, dit kan via deze link; 

 
 
 
logo spedeworth