Technisch
Het reglement van het Nederlands- en NNO Clubkampioenschap Ovalracing 2017 staat opgenomen in onderstaand NAB-NNO Ovalracing reglement 2017.

NNO - NAB reglement Ovalracing Ter Apel 2017
NAB Licentie aanvraag Oval Racing 2017

  

NAB licentie 2017
Deelnemers aan de ovalraces in Ter Apel dienen in het bezit te zijn van een NAB licentie.

Vul hiervoor onderstaand formulier volledig (en duidelijk) in en  tezamen met een recente pasfoto in te leveren/op te sturen naar de penningmeester van de NNO Ter Apel, dhr. J.H. Wolbers, Zevenster 5, 9561 DG Ter Apel.

Coureurs hoeven in principe geen medische keuring meer ondergaan, mits op alle categorieën op het licentieformulier met “nee” geantwoord kan worden.

Ook dienen de rijders het verschuldigde bedrag van € 100,00 direct over te maken op bankrekening
NL 10 ABNA  048 24 68 971 t.n.v. NNO Ter-Apel onder vermelding van: “licentiegeld 2017 + je eigen naam”.

Je kunt ook het formulier (+foto) met het verschuldigde geld langsbrengen, bij het bestuur van de NNO, iedere zaterdagmorgen tussen 07.30-12.00 uur op circuit de Polderputten in Ter Apel.

Wanneer coureurs dit doen vóór 15 januari 2017, zorgen wij er voor dat je licentie op de eerste training/wedstrijddag (16 april) gereed ligt op het inschrijfbureau.
Met deze NAB licentie kun je dan naast de wedstrijden van de NNO ook op alle andere bij de NAB aangesloten clubs en circuits (Lelystad, Emmen, St. Maarten, Kollum, Blauwhuis, Texel) terecht.

Coureurs kunnen ook nog steeds een daglicentie aanschaffen voor een training/wedstrijd. Het aantal daglicenties per seizoen is onbeperkt.

De kosten voor een NAB daglicentie zijn € 40,00 per wedstrijd.

Rolkooien 2017
Als laatste nog even een punt voor de rijders: we hanteren in het reglement voor 2017dezelfde rolkooi-maten  als voorheen. De NAB heeft ons nl. medegedeeld dat zij het aspect veiligheid ook ten zeerste voorstaan en dat er in de komende jaren wellicht ook door de NAB zal worden overgegaan op de dikkere maat en uitgebreidere rolkooien, want veiligheid staat ook bij de NAB hoog in het vaandel. Wel heeft de NAB aangegeven dat er in het seizoen 2017 nog dispensatie wordt verleend aan auto’s met de rolkooien die voldoen aan het huidige “NOV Lelystad reglement”.

Kortom er wordt door ons sterk aanbevolen om een rolkooi in uw auto aan te brengen volgens de eisen zoals de NNO deze de laatste jaren hanteert, maar in 2017 zijn de “oude maten” ook nog toegestaan. Voor de daarop volgende seizoenen zal het NAB bestuur op termijn een besluit nemen.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
logo spedeworth